Nikos sellas+Ninemia Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2016 ευχαριστουμε απλα το ψαχνουμε ακομα που πανε οι απαντησεις πως λειτουργει αν πανε ειμαστε καινουργιοι :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά μπράβο σας! Πολύ ωραία δουλειά μου θυμίσατε ιδιαίτερα 3 Doors Down (για καλό το λέω). :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΝτεντΤΖΟ Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2016 Παιδια ωραια ολα οπως λενε ,αλλα το στυλ της μουσικης σας δεν μου αρεσε ποτε .Αυτοτο αμερικανικο ραδιοφωνικο πλεον ροκ.Παντως αυτο δεν εχει σχεση .Καλη συνεχεια σε οτι κανετε απο μενα.Παντως σαν παραγωγη κτλ για το ειδος ειναι καλο. Fuzzz Offff!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2016 Μου άρεσε πολύ. Ο τραγουδιστής θα πρέπει να προσέξει λίγο τις ανάσες του. Επίσης μου έλειψε ένα σόλο κιθάρας (κατά προτίμηση ακουστικής, εκεί που χαμηλώνει). Γενικά πάρα πολύ καλό. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos sellas+Ninemia Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2016 ευχαριστουμε πολυ παιδια ολα τα σχολια καλοδεχουμενα και οι γνωμες φυσικα απο αυτα μαθενουμε ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos sellas+Ninemia Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2016 ooo σε ευχαριστουμε πολυ να σε καλα:) :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Minoru Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2016 πολυ καλό!!! μπράβο παιδιά, ωραία παραγωγή, ωραία σύνθεση, ωραία φωνητικά! όλα ωραία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos sellas+Ninemia Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2016 να σε καλα φιλε μου !!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos sellas+Ninemia Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 να σε καλα φιλε μου !!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos sellas+Ninemia Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση