whiteNoise Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Σχετικά με τον όρο "αέρα" εννοώ "αέρα κοπανιστό"' date=' hype ή όπως τέλος πάντων το λένε αυτό που βρίσκεται ανάμεσα στην αξία του οργάνου και στην τιμή πώλησης. Στις fender, ο καλός αέρας είναι ο αμερικάνικος.[/quote'] ναι καταλαβα τι εννοεις και πιστευω πως υπαρχει διαφορα στην ποιοτητα σε ενα αμερικανικο οργανο με ενα μεξικανικο οπως υπαρχει και σε ενα ιαπωνεζικο με ενα κορεατικο και δεν πληρωνεις μονο το hype καθως και ενα καλο σετ απ ανεβαζει ενα οικονομικο οργανο αλλα κορυφαια κατασκευη δεν θα το κανει ποτε. αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη συμφωνα με την δικη μου πειρα. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Για μένα όλα τα λεφτά είναι η κατασκευή μιας κιθάρας και οι μικρολεπτομέρειες που τελικά την κατατάσσουν σε καυσόξυλο-μέτριο η κορυφαίο όργανο και όχι η τιμή των ξύλων η η χώρα προορισμού(ακόμη και στις ακουστικές) Προφανώς. Συμφωνώ απόλυτα. χωρα προορισμου εννοουσα των ξυλων,λαθος το διατυπωσα sorry προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 ρε superfunk τι την ψάχνεις τώρα; Σε αυτό το site έχουν καταρριφθεί φυσικές, χημείες και μαθηματικά κι εσύ προσπαθείς να βρεις το δίκιο σου; Εδώ το έχασαν άλλοι και άλλοι τεράστιοι εσύ θα την γλυτώσεις; Και όλα αυτά για χάρη των bill gates των μουσικών οργάνων που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλλες, ενώ κάτι άλλοι που να ξέρουν οι αδαείς! ( α ρε leo ) Και κάτι άλλο: Όταν γράφει κάποιος κάτι μπείτε στον κόπο να διαβάσετε τι λέει και μην πιάνεστε από 1 φράση και βγάζετε λάθος συμπεράσματα. Για παράδειγμα όταν λέμε ότι η θεωρεία είναι μέσον και όχι πανάκεια από που βγάλατε το συμπέρασμα ότι είναι και άχρηστη και το συνεχίζετε και σε άλλες κουβέντες; Εννοείται φιλικότατα μέρες που είναι! :D :D :D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 ρε superfunk τι την ψάχνεις τώρα; Σε αυτό το site έχουν καταρριφθεί φυσικές' date=' χημείες και μαθηματικά κι εσύ προσπαθείς να βρεις το δίκιο σου; Εδώ το έχασαν άλλοι και άλλοι τεράστιοι εσύ θα την γλυτώσεις; Και όλα αυτά για χάρη των bill gates των μουσικών οργάνων που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλλες, ενώ κάτι άλλοι που να ξέρουν οι αδαείς! ( α ρε leo ) Και κάτι άλλο: Όταν γράφει κάποιος κάτι μπείτε στον κόπο να διαβάσετε τι λέει και μην πιάνεστε από 1 φράση και βγάζετε λάθος συμπεράσματα. Για παράδειγμα όταν λέμε ότι η θεωρεία είναι μέσον και όχι πανάκεια από που βγάλατε το συμπέρασμα ότι είναι και άχρηστη και το συνεχίζετε και σε άλλες κουβέντες; Εννοείται φιλικότατα μέρες που είναι! :D :D :D[/quote'] βασικα καμια σχεση με αυτο που συζηταμε τωρα και δευτερον πραγματι καποιοι ειπαν πως μονο τα πολυ βασικα θεωριτικα ειναι αρκετα. δηκαιωμα του καθενος ειναι να πιστευει οτι θελει,την αποψη μας λεμε. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 περίμενε λίγο και θα δεις που κολλάει :wink: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 περίμενε λίγο και θα δεις που κολλάει :wink: :lol: :lol: :lol: Είμαστε λίγο προβλέψιμοι, ε;; :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 βασικα καμια σχεση με αυτο που συζηταμε τωρα και δευτερον πραγματι καποιοι ειπαν πως μονο τα πολυ βασικα θεωριτικα ειναι αρκετα. δηκαιωμα του καθενος ειναι να πιστευει οτι θελει' date='την αποψη μας λεμε.[/quote'] Αυτό με την θεωρία παράδειγμα ήταν γιατί βαριόμουν να βρω να χιλιάδες που έχουν γραφτεί και παρεξηγηθεί για τα ξύλα Και δεν μίλησα για απόψεις. Μίλησα για άτομα που δεν νοούν να δουν τι έγραψες σε 1 ολόκληρο post και στέκονται από 1 λέξη! Μη μου το χαλάς τώρα διάβασε τι γράφω! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Σχετικά με τον όρο "αέρα" εννοώ "αέρα κοπανιστό"' date=' hype ή όπως τέλος πάντων το λένε αυτό που βρίσκεται ανάμεσα στην αξία του οργάνου και στην τιμή πώλησης. Στις fender, ο καλός αέρας είναι ο αμερικάνικος.[/quote'] ναι καταλαβα τι εννοεις και πιστευω πως υπαρχει διαφορα στην ποιοτητα σε ενα αμερικανικο οργανο με ενα μεξικανικο οπως υπαρχει και σε ενα ιαπωνεζικο με ενα κορεατικο και δεν πληρωνεις μονο το hype καθως και ενα καλο σετ απ ανεβαζει ενα οικονομικο οργανο αλλα κορυφαια κατασκευη δεν θα το κανει ποτε. αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη συμφωνα με την δικη μου πειρα. Καλά το λες....Δεν το διατύπωσα ακριβώς όπως έπρεπε. Εννοούσα ότι οι διαφορές στην ποιότητα κατασκευής είναι δυσανάλογες με τη διαφορά στην τιμή. Ήθελα να πώ ότι πολλές φορές πας στο ακριβότερο για αυτό που είναι και όχι για τις -όποιες- πραγματικές διαφορές οι οποίες τελικά στον ήχο έχουν πολύ μικρή -ως καθόλου- σημασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 βασικα καμια σχεση με αυτο που συζηταμε τωρα και δευτερον πραγματι καποιοι ειπαν πως μονο τα πολυ βασικα θεωριτικα ειναι αρκετα. δηκαιωμα του καθενος ειναι να πιστευει οτι θελει' date='την αποψη μας λεμε.[/quote'] Αυτό με την θεωρία παράδειγμα ήταν γιατί βαριόμουν να βρω να χιλιάδες που έχουν γραφτεί και παρεξηγηθεί για τα ξύλα Και δεν μίλησα για απόψεις. Μίλησα για άτομα που δεν νοούν να δουν τι έγραψες σε 1 ολόκληρο post και στέκονται από 1 λέξη! Μη μου το χαλάς τώρα διάβασε τι γράφω! οκ sorry :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Καλά το λες....Δεν το διατύπωσα ακριβώς όπως έπρεπε. Εννοούσα ότι οι διαφορές στην ποιότητα κατασκευής είναι δυσανάλογες με τη διαφορά στην τιμή. Ήθελα να πώ ότι πολλές φορές πας στο ακριβότερο για αυτό που είναι και όχι για τις -όποιες- πραγματικές διαφορές οι οποίες τελικά στον ήχο έχουν πολύ μικρή -ως καθόλου- σημασία. ο ηχος αλλαζει ευκολα με δυο καλους μαγνητες(οπως εγινε με την ibanez μου),αλλες ειναι οι διαφορες κατα την γνωμη μου. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση