Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2016 ...έχω εμφανίσει τέτοια στο στρατό το 84....!!!! ;D το 1884? Με λοχία τον Crockett? :P :P ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2016 Με λοχία τον Crockett? έχω στο παρελθόν ανεβάσει σχετικές φωτογραφίες...μην χαλάσω το θέμα!!! ;D ;D ...ήμην λοχίας νέος!!!! ;D ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2016 έχω στο παρελθόν ανεβάσει σχετικές φωτογραφίες...μην χαλάσω το θέμα!!! ;D ;D ...ήμην λοχίας νέος!!!! ;D ;D ;D O βαθμός βλεπω σε ενόχλησε....ουχί η χρονολογία. :P ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση