indianos Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2004 http://www.behringer.com/BCA2000/index.cfm?lang=ENG μηπως το εχει δει να δουλευει καποιο χλωμο προσωπο ? συνεργαζεται real time με soft sequencer ? ( υποθετω πως ναι :?: ) καποιο αντιστοιχο προιον στην ιδια τιμη περιπου απο αλλη εταιρεια ισως λιγο πιο αξιοπιστη ????? :roll: :roll: θεωρειται καλη λυση για "μικρο" live ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Heartcore Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2004 Καλά καλά δε βγήκε, σαν καλός ινδιάνος το μυρίστηκες έτσι? Εγώ είχα τη τύχη νε τεστάρω ένα tascam αλλά πρέπει να είναι ακριβό. Ποια η χρήση του ακριβώς στο live? Τι εννοείς μικρό live? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
indianos Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2004 OP Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2004 :lol: καλε φιλε "μικρο live" εννοω περιορισμενου αριθμου ατομων και περιορισμενου χωρου :lol: 8) ενδεικτικα αναφερω η τιμη του ειναι 270 ευρω ( εξωτερικο ) , για τυχον προτασεις , καπου εκει κοντα κυμαινεται η τιμη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tuff_P Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2004 Hello :D Μια ερώτηση λέει να το χρησιμοποιήσω για home studio; :?: uff P. *Μάγος* ~Hip-Hop Salonika~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samoth Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2004 Βέβαια και εγώ ακριβώς την ίδια ερώτηση έχω να κάνω: Εντάξει, μπορεί να είναι κατεξοχήν home studio προιόν, αλλά λέει ή μυρίζει "Behringerίλα"? π.χ. οι converters φτουράνε τίποτα? Ή γενικά αξίζει περισσότερο να επενδύσει κανείς με λίγα περισσότερα χρηματα σε καμιά echo gina 3g ή σε καμία m-audio omni studio? Ρωτάω φυσικά απλώς μήπως έτυχε να πέσει σε κάποιου τα χέρια το bca2000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dither Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2004 Προσωπικά για live και για home studio, θα αγόραζα κάποιον controller της Behringer όπως τα BCF2000 και BCR2000 … αλλά ΜΟΝΟ σαν ξεχωριστό και αυτόνομο κομμάτι που θα συμπλήρωνε τη κάρτα ήχου μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση