cos_dr Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2016 http://cognitivefun.net/test/1 Στο minimum των πεντε φορών εβγαλα 218,60ms Εντάξει, καλό latency εχω. λολ Ο επόμενος. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2016 217,4 Με χαντάκωσε η πρώτη προσπάθεια! ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2016 247 - ό,τι πρέπει για μπλουζ... ;D :P ::) ...σύνολο 13 > σύνολο 4...επι 3=12...νάτο το 12μετρο! ;D Άσε που μόλις ξύπνησα μετά απο λάιβ και είμαι και ηλικιωμένος άνθρωπας... 8) The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GeorgeST Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2016 κόλλημα... Every guitarist wants to play well. But in reality, if good intentions were all it took, then everyone would be great. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2016 Αυτά τα μαραφετια τα βγάζουν μυστικές υπηρεσίες για να τεσταρουν και μετά να στρατολογουν ανθρώπους για να τους εκπαιδευουν και να τους χρησιμοποιούν σε μαύρες επιχειρήσεις επιβολής των συμφερόντων τους. Εξωγηινου τους έμαθαν αυτές τις τακτικές από την αρχαιότητα, στην ατλαντιδα είχαν υπερυπολογιστες και όπλα αντιυλης. Αλλά άμα τα πεις αυτά έξω θα σε πούνε σχιζοφρενη και θα σου κάνουν καζουρα. χαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2016 Αυτά τα μαραφετια τα βγάζουν μυστικές υπηρεσίες για να τεσταρουν και μετά να στρατολογουν ανθρώπους για να τους εκπαιδευουν και να τους χρησιμοποιούν σε μαύρες επιχειρήσεις επιβολής των συμφερόντων τους. Εξωγηινου τους έμαθαν αυτές τις τακτικές από την αρχαιότητα, στην ατλαντιδα είχαν υπερυπολογιστες και όπλα αντιυλης. Αλλά άμα τα πεις αυτά έξω θα σε πούνε σχιζοφρενη και θα σου κάνουν καζουρα. χαχαχαχαχαχα :o Ξέρεις τωρα τι έκανες;;;;;; :o ...... ..... Μην.... .... Αν σου χτυπήσουν την πόρτα μην ανοίξεις! MIB σε 26 δευτερόλεπτα στην πόρτα σου (και δεν θα ειναι ο Will Smith!) ;D Καλή χρονια παίδες! Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2016 :o Ξέρεις τωρα τι έκανες;;;;;; :o ...... ..... Μην.... .... Αν σου χτυπήσουν την πόρτα μην ανοίξεις! MIB σε 26 δευτερόλεπτα στην πόρτα σου (και δεν θα ειναι ο Will Smith!) ;D Καλή χρονια παίδες! Δεν θα τολμήσουν ποτέ να το κάνουν αυτό γιατί ξέρουν οτι ΕΓΩ έχω στην κατοχή μου το πολοτουσ και επίσης ξέρουν οτι είμαι αρκετά τρελός ώστε να το χρησιμοποιήσω. Γι αυτό αρκούνται μόνο στην καζούρα. Καταλαβαίνεις έτσι? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2016 Ok λοιπόν! 8) "May the Force be with you!!!" (Άλλη ταινια, δεν πειράζει :) ) Τα γυαλιά μην ξεχάσεις!!! 8) 8) 8) Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2016 Ρε σεις! Ξεκίνησαν τα απειλητικά μηνύματα; ??? Τι ειναι αυτή η διαφήμιση που μου βγαίνει συνέχεια πανω στη σελίδα του νοιζ;;; "Θα πεθάνεις πρόωρα κτλ"! Ω ωω μην σου.... για διαφήμιση! Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giorgosc Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2016 Δεν θα τολμήσουν ποτέ να το κάνουν αυτό γιατί ξέρουν οτι ΕΓΩ έχω στην κατοχή μου το πολοτουσ και επίσης ξέρουν οτι είμαι αρκετά τρελός ώστε να το χρησιμοποιήσω. Γι αυτό αρκούνται μόνο στην καζούρα. Καταλαβαίνεις έτσι? μηπως παλαιοτερα υπηρξες ψηφοφορος του Μπαμπη του Κωνσταντοπουλου? http://prntscr.com/9miyu8 "If we don't succeed, we run the risk of failure." - George W. Bush Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση