Guru Nikolas Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2016 και τώρα που γύρισα Λονδίνο να πω και τα δικά μου συγχαρητήρια! Απίθανα νέα! Σοβαρά τώρα! Τώρα, το θέμα δίδυμα δεν το έχω, αλλά έχω τη μονογονεϊκή (σχεδόν) οικογένεια για πάνω, κάτω, 3 χρόνια, οπότε κι εγώ μάγκας είμαι, κλπ... ;D Με το καλό να τα δεις να μεγαλώνουν, να γίνουν ευτυχισμένοι και να κάνουν κι εσάς ευτυχισμένους (μη φτάσεις σε επίπεδα ευτυχίας όμως τον Cos γιατί μας φτάνει ένας... χαχαχαχαχα <- (Θεέ μου...) ) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2016 Να σας ζήσουν Τέρρυ, γερά, δυνατά και καλοφώτιστα να είναι! Εύχομαι ό,τι καλύτερο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2016 Τις καλυτερες ευχες για τα μωρα σου,να ειναι γερα και ευτυχισμενα. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2016 Φίου... μόλις επέστρεψε από το μαιευτήριο ο new daddy- από το μεσημέρι. Παιδιά να είστε όλοι καλά για τις ευχές σας. Και εύχομαι σύντομα να έχουμε ανάλογα νέα και από άλλους από το forum. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2016 Aυτα ειναι νεα!!!!!Να σου ζησουν γεματα χαρα και ευτυχια!!! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2016 Τι λε ρε φιλε? Καλα να παθεις. ;D Υγεια ευχομαι. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2016 Τι λε ρε φιλε? Καλα να παθεις. ;D Υγεια ευχομαι. Είδες τι παθαίνεις Σπύρε; ;D Και φυσικά στις ζωές μας μπήκε δυναμικά η αποστείρωση και ο αποστειρωτής- τι μαθαίνει κανείς... 8) Νώε, Σπύρο σας ευχαριστούμε all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2016 Τέρρυ μου να σου ζήσουν και να τα δεις όπως επιθυμούν αυτά ;) Τώρα αρχίζει η ζωή φίλε. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να τρέχουν να σε αγκαλιάσουν τα παιδιά σου. Γκαραντί. Όλα τα καλά! When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2016 Τέρρυ μου να σου ζήσουν και να τα δεις όπως επιθυμούν αυτά ;) Τώρα αρχίζει η ζωή φίλε. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να τρέχουν να σε αγκαλιάσουν τα παιδιά σου. Γκαραντί. Όλα τα καλά! Να είσαι καλά Ray. Αν και σίγουρα, ακόμα δεν έχω μπει στα παπούτσια του ρόλου, συμφωνώ απόλυτα. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2016 Είδες τι παθαίνεις Σπύρε; ;D Και φυσικά στις ζωές μας μπήκε δυναμικά η αποστείρωση και ο αποστειρωτής- τι μαθαίνει κανείς... 8) Νώε, Σπύρο σας ευχαριστούμε Κι εσυ? Μη μαθαινετε τα παιδια ετσι ρε. Αφηνετε τα να χτιζουν ανοσοποιητικο. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση