Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 αμα δεν ταιριαζαμε δεν θα συμπεθεριαζαμε ;D ελα δωρακι ;D https://www.youtube.com/watch?v=ENP7As45i1E To χω αλλά φχαριστώ! ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 Όχι δυστυχώς. ;D Θα τη δω το βράδυ, μετα το δείπνο λολ Μου κινήθηκε η προσοχή, μου δημιουργήθηκε η επιθυμία........... Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2016 Τυπικό film του De Palma.....με πολύ φετιχιστική προσέγγιση στην ηχοληψία. Trailer: To είδα. Τουλάχιστο τους έκατσε καλά η κραυγή στο τέλος. "Τι ωραία κραυγή" χαχαχαχαχαχαχ Ωραία ήταν πάντως. Ωραίος ο Πάλμας. Και τον Λίθγκοου τον πάω, ωραία έπαιξε. Και soundtrack καλά τα σεσσιονάδικα, χαρακτηριστικά της εποχής, βρίσκεις τέτοιο στύλ και στις ταινίες του Δαλιανίδη, στροφή και έτσι. Αυτές ηταν εποχές. Ταινίες με κουλτούρα, γουστο και καλαισθησία. Τωρα εχουμε πηξει στα εφφε να ούμε. λολ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2016 To είδα. Τουλάχιστο τους έκατσε καλά η κραυγή στο τέλος. "Τι ωραία κραυγή" χαχαχαχαχαχαχ Ωραία ήταν πάντως. Ωραίος ο Πάλμας. Και τον Λίθγκοου τον πάω, ωραία έπαιξε. Και soundtrack καλά τα σεσσιονάδικα, χαρακτηριστικά της εποχής, βρίσκεις τέτοιο στύλ και στις ταινίες του Δαλιανίδη, στροφή και έτσι. Αυτές ηταν εποχές. Ταινίες με κουλτούρα, γουστο και καλαισθησία. Τωρα εχουμε πηξει στα εφφε να ούμε. λολ Soundtrack by Pino Donaggio!! Ωραία, τωρα είσαι έτοιμος και για το Body Double. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2016 Soundtrack by Pino Donaggio!! Ωραία, τωρα είσαι έτοιμος και για το Body Double. ;D Aυτο το εχω δει αλλα δεν το θυμαμαι καλα. Ε, ευκαιρια να το ξαναδω. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2016 με τον άρχοντα άμα γνωρίζεις το στόρυ δεν είναι το ίδιο βέβαια, αλλά στο Body Double η επανάληψις είναι μήτηρ πάσης λαγνείας... Ντέμπορα και Μέλανι τι να λαίμαι τώρα... όποτε την επαναλαμβάνει το tv, εγώ πιστός... 8);D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2016 με τον άρχοντα άμα γνωρίζεις το στόρυ δεν είναι το ίδιο βέβαια, αλλά στο Body Double η επανάληψις είναι μήτηρ πάσης λαγνείας... Ντέμπορα και Μέλανι τι να λαίμαι τώρα... όποτε την επαναλαμβάνει το tv, εγώ πιστός... 8);D O Pino Donaggio στο soundtrack του Body Double, έκανε θαύματα.&- Ένας ακόμα , από τους πολλούς λόγους , για να το δει κάποιος....το chemosphere house του John Lautner. Επίσης, στην ίδια λογική (με το "Blow out"), όποιος θέλει να δει τεχνολογία αιχμής.....του 1971 ;D ;D το "The Anderson Tapes (1971)" του Sidney Lumet θα τον αποζημιώσει (με soundtarck μάλιστα Quincy Jones) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση