Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 Τυπικό film του De Palma.....με πολύ φετιχιστική προσέγγιση στην ηχοληψία. Trailer: Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ ωραία ταινία!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ ωραία ταινία!! Την είχα δει πολύ παλιά, πριν ασχοληθώ σοβαρότερα με όλα αυτά τα μπιχλιμπίδια....και την φρέσκαρα χθες. Από τα πλάνα και την κίνηση της κάμερας, είμαι σίγουρος ότι ο "φετιχισμός" του σκηνοθέτη για το όλο θέμα (audio/video editing) είναι δεδομένος....και όλον αυτόν τον φετιχισμό, τον εντάσσει πολύ έξυπνα στο σενάριο. Το χει ξανα κάνει ο De Palma και άλλες φορές...με άλλα θέματα. Όπως και o Antonioni στο Blow Up... ;D (αλλά με τη φωτογραφία). Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 Όπως και o Antonioni στο Blow Up... ;D (αλλά με τη φωτογραφία). Σωστός... ;) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 εχει πιστολιδι και ξυλο? Να το δω, μου ειχε διαφυγει το συγκεκριμενο εργο. Παντως και μονο ειναι καλά με τυπους του παρασκηνιου που κινουν νηματα και τρώνε οσους ξερουν πολλά και εμποδίζουν τα σχέδια τους και μετά το κουκουλώνουν, ειναι κατάλληλη για εμένα. Σουπερ. Παντως εγω με αυτούς είμαι, οχι με αυτόν που τυχαία τους χαλάει τα σχέδια αλλα δυστυχώς στις ταινίες ο χαλών τα σχέδια κερδίζει στο τέλος και εκνευρίζομαι. χαχαχαχαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 Από τα πλάνα και την κίνηση της κάμερας..... ...φαίνεται ότι είναι φανατικός "Χιτσκοκικός". Ιδίως αυτό το travelling της κάμερας είναι καραμπίνα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 εχει πιστολιδι και ξυλο? Όχι δυστυχώς. ;D ...φαίνεται ότι είναι φανατικός "Χιτσκοκικός". Καλά τον Χιτσκοκ τον εχει κατακλέψει. Το λέει και ίδιος, επίσημα. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 Ταινιαρα,απο τις αγαπημενες μου. Δες και το Dressed to Kill εχει μια σκηνη μεσα στο ΜΕΤ που εσενα ειδικα θα σε τρελλανει. :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 Ταινιαρα,απο τις αγαπημενες μου. Δες και το Dressed to Kill εχει μια σκηνη μεσα στο ΜΕΤ που εσενα ειδικα θα σε τρελλανει. :) Το Dressed to Kill είναι η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου ;) :D :D :D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 Το Dressed to Kill είναι η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου ;) :D :D :D αμα δεν ταιριαζαμε δεν θα συμπεθεριαζαμε ;D ελα δωρακι ;D https://www.youtube.com/watch?v=ENP7As45i1E www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση