nklshp Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2016 @thomp Για εμένα η D-28 είναι εμβληματική κιθάρα και όταν την ακούω είναι ο ήχος της ακουστικής κιθάρας που οι περιςςότεροι έχουμε στα αυτιά μας χρόνια τώρα. Συμφωνώ, μετα απο την μικρή διόρθωση. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2016 Καλή χρόνια. Συγγνώμη και από μένα για το εκτός θέματος, άλλα ήμουν εκεί μια μέρα μετά. ;) 19 Μαΐου 2011 ηταν ημέρα ξεκούρασης Μάλλον θα ήσουν εκει ΔΥΟ μέρες μετα Φέτος, προς το παρόν, προγραμματισμένο Clapton έχει στο Tokyo - μακρυά μου πέφτει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2016 19 Μαΐου 2011 ηταν ημέρα ξεκούρασης Μάλλον θα ήσουν εκει ΔΥΟ μέρες μετα Φέτος, προς το παρόν, προγραμματισμένο Clapton έχει στο Tokyo - μακρυά μου πέφτει Έχεις το κληρονομικό χάρισμα ??? ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2016 Έχεις το κληρονομικό χάρισμα ??? ;) :) :) :) A guided guess, I guess Ζηλεύω ... Now they know how many holes it takes to fill the Albert Hall Τα λεμε, λαιμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση