Guru Nikolas Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 Οκ... Ολίγον γυμνός αλλά δε... μαμίεται τέλος πάντων. Κάτι διαφορετικό απ'ότι συνήθως κάνω! ;) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 Θαυμάσια μουσική σε αληθινό πιάνο, ζηλεύω (το πιάνο). Η φανέλα παρεπιπτόντως ταιριάζει με τον χώρο σου, το μόνο μείον η κακή ηχογράφηση, χάνεται η στερεοφωνία σε κάποιες φάσεις, αλλά κατά τα άλλα εξαίσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ θέλω να μας εξηγήσεις τι δουλειά έχει το μπαλόνι. :) Επίσης, έχω κι εγώ βιντεάκι με φανέλα-μπαίνω στον πειρασμό... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 Ωραιότατο Νικόλα! Ένιωσα ότι κάποιος με κυνηγάει και τρέχω να γλιτώσω. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 OP Guru Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για τα σχόλια. Ήταν ένας αυτοσχεδιασμός που βγήκε μάλλον καλός (Δεδομένου ότι δεν παίζω τέτοια μουσική συνήθως). Το μπαλόνι είναι από τον βιντεολήπτη μου (το μικρό μου γιό). Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 Εξαιρετικό στο σύνολό του. Από την εκτέλεση στο μπαλόνι, και από την φανέλα στη φρέσκια ματιά. Εξαιρετικό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 Το μπαλόνι είναι από τον βιντεολήπτη μου (το μικρό μου γιό). Αυτον που λέει "yep", ε; Ωραίος μαέστρο Χρόνια πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 και εκει που τα πρώτα μετρα πριν την παύση μου φανηκαν λιγο αργα, δεν προλαβα να τελειώσω τη σκέψη μου και εδωσες το ανάλογο "γκαζι" στο δευτερο θέμα. Cheers!! Thumbs up!!! Και στο σημείο αυτό επ ευκαιρίας να ανακοινώσω οτι ο γιος μου κανει μαθηματα εδω και 2 μηνες με δασκαλο (μεγάλο πράγμα ο δάσκαλος) και παει καλά. Αντε να πανε ολα καλά και μια μερα (ευχομαι να το ζησω αυτο), να παιξω μαζι του και φυσικά τι άλλο? ΤΙ ΑΛΛΟ?. Τα κομμάτια του Fairyland in Treble, (εγω θα αναλάβω την αριστερή πλευρά ως γνήσιος αριστερός λολ) Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2015 OP Guru Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ παίδες! Και Κώστα: Τέλεια νέα! :) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση