Προς το περιεχόμενο

Ενα δειγμα απο την παρουσιαση του νεου μου αλμπουμ

g.avram

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολύ ωραίο κομμάτι, είναι αρκετά σέξυ και όποιος αντέξει. 8)

Ευχαριστουμε πολυ! Ειναι απο τον πρωτο μου δισκι Protocol

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυσκολο να βαλεις ταμπελες σε τετοια  καλοπαιγμενη μουσικη.Τα συγχαρητηρια μου για το μερακι, υπομονη και τις ατελειωτες ωρες δουλειας στην προβα και το στουντιο.Θα επιχειρουσα να την '' βαφτισω '' κοσμοπολιτικη underground /art /progressive Jazz .Mπορει και να υπερβαλλω..δεν ξερω  >:( Αλλα μου αρεσε οτι ακουσα.Μπραβο στον συνθετη και τους παικτες που εδωσαν σαρκα και οστα με τα παιξιματα τους στις συνθεσεις .Καλη χρονια σε ολους τους δημιουργικους ανθρωπους που παρ'ολη την διαβολοκριση παραγουν πραγματα (αλλος τεχνη αλλος προιοντα κλπ). ;)

Δυσκολο να βαλεις ταμπελες σε τετοια  καλοπαιγμενη μουσικη.Τα συγχαρητηρια μου για το μερακι, υπομονη και τις ατελειωτες ωρες δουλειας στην προβα και το στουντιο.Θα επιχειρουσα να την '' βαφτισω '' κοσμοπολιτικη underground /art /progressive Jazz .Mπορει και να υπερβαλλω..δεν ξερω  >:( Αλλα μου αρεσε οτι ακουσα.Μπραβο στον συνθετη και τους παικτες που εδωσαν σαρκα και οστα με τα παιξιματα τους στις συνθεσεις .Καλη χρονια σε ολους τους δημιουργικους ανθρωπους που παρ'ολη την διαβολοκριση παραγουν πραγματα (αλλος τεχνη αλλος προιοντα κλπ). ;)

Σε ευχαριστουμε παρα πολυ Περικλη! Μας συγκινουν τα λογια σου! Καλη χρονια να εχουμε! Αυτο που κανουμε ειναι λυτρωση για εμας!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου