g.avram Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2015 George Avramidis feat. Alexandra Sieti - Beyond The Clouds (live) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ ωραίο κομμάτι, είναι αρκετά σέξυ και όποιος αντέξει. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ ωραίο κομμάτι, είναι αρκετά σέξυ και όποιος αντέξει. 8) Ευχαριστουμε πολυ! Ειναι απο τον πρωτο μου δισκι Protocol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ ωραίο. Συγχαρητήρια. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ ωραίο. Συγχαρητήρια. Ευχαριστουμε! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=8phlkwfEuvE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2016 Δυσκολο να βαλεις ταμπελες σε τετοια καλοπαιγμενη μουσικη.Τα συγχαρητηρια μου για το μερακι, υπομονη και τις ατελειωτες ωρες δουλειας στην προβα και το στουντιο.Θα επιχειρουσα να την '' βαφτισω '' κοσμοπολιτικη underground /art /progressive Jazz .Mπορει και να υπερβαλλω..δεν ξερω >:( Αλλα μου αρεσε οτι ακουσα.Μπραβο στον συνθετη και τους παικτες που εδωσαν σαρκα και οστα με τα παιξιματα τους στις συνθεσεις .Καλη χρονια σε ολους τους δημιουργικους ανθρωπους που παρ'ολη την διαβολοκριση παραγουν πραγματα (αλλος τεχνη αλλος προιοντα κλπ). ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2016 Δυσκολο να βαλεις ταμπελες σε τετοια καλοπαιγμενη μουσικη.Τα συγχαρητηρια μου για το μερακι, υπομονη και τις ατελειωτες ωρες δουλειας στην προβα και το στουντιο.Θα επιχειρουσα να την '' βαφτισω '' κοσμοπολιτικη underground /art /progressive Jazz .Mπορει και να υπερβαλλω..δεν ξερω >:( Αλλα μου αρεσε οτι ακουσα.Μπραβο στον συνθετη και τους παικτες που εδωσαν σαρκα και οστα με τα παιξιματα τους στις συνθεσεις .Καλη χρονια σε ολους τους δημιουργικους ανθρωπους που παρ'ολη την διαβολοκριση παραγουν πραγματα (αλλος τεχνη αλλος προιοντα κλπ). ;) Σε ευχαριστουμε παρα πολυ Περικλη! Μας συγκινουν τα λογια σου! Καλη χρονια να εχουμε! Αυτο που κανουμε ειναι λυτρωση για εμας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση