pericles Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2015 Απο μια εμφανιση των Chic το 2007 στο Night of the proms .Π[ροσεξτε την ορχηστρα και ιδιατερα τομν μπασιστα με το ατελειωτο groove και τον vintage ηχο. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2015 Ναι γιατί ο ντράμερ και ο πληκτράς πάνε πίσω....... :o Ο κιθαρίστας ίσως δεν γκρουβάρει, αλλά μικρός είναι, θα μάθει........ :P :-X ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ SF - τιμή μου Τάκη, πάμε ενα σαλουμαγιο μετα γυναικών, άνευ τέκνων (εμείς); Αν ναι,στείλε τηλ με πμ Βουνό ή Φιλανδια? ο Τάρανδος τρώγεται στιφάδο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2015 @Dinosp:μαλλον σε λαθος thread απαντησες(που ειναι ο SF;;) ;D ;D ;D ;D Oπως και αυτος εδω! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ SF - τιμή μου Τάκη, πάμε ενα σαλουμαγιο μετα γυναικών, άνευ τέκνων (εμείς); Αν ναι,στείλε τηλ με πμ Βουνό ή Φιλανδια? ο Τάρανδος τρώγεται στιφάδο; @Dinosp:μαλλον σε λαθος thread απαντησες(που ειναι ο SF;;) ;D ;D ;D ;D Oπως και αυτος εδω! ;D ;D Μπα, απλως εγω ειμαι εκτος τοπου και χρονου γενικοτερα οποτε στο καταλληλο thread σταλθηκε χαχαχαχ :) Εκτος αν οικειοποιηθηκα αναφορα σε καποιον αλλον :) :) Παμε παμε, εχεις πμ :) :0 Οντως ειναι μερικοι μουσικοι ρε παιδια νταξει χαζευεις... :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2015 O μπασιστας που παιζει εδω ηταν ο αρχικος και ιδρυτικο μελος των GVT MULE :Allen Woody Δεν ζει πλεον (εχει φυγει εδω και αρκετα χρονια ) .Απλα τον ανεβασα γιατι το groove που ειχε ηταν απιστευτο ( επαιζε και με πενα οπως βλεπετε ) και ειναι απο τους legendary μπασιστες .Αν ζουσε φυσικα πολλοι θα τον ηθελαν στο σχημα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση