amerithanos Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Μονιτορς με 2 input όπως πχ αυτά. μπορούν να μπουν σε 2 διαφορετικές κάρτες ήχου?Να παίζουν δλδ σε 2 υπολογιστές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2015 Λογικά μπορούν αλλά δεν θα το δοκίμαζα με τις δύο κάρτες να παίζουν ταυτόχρονα. Το είχα κάνει στα δικά μου m-audio BX8 για να έχω ήχο όταν ανοίγω το δεύτερο pc και με βόλεψε όταν δούλευα ή τον ένα υπολογιστή ή τον άλλο. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThisIsSparta Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2015 Σε παρόμοια ηχεία έχω συνδέσει στα jack κάρτα ήχου και στα XLR line out από πεταλιέρα και μια χαρά παίζουν ταυτόχρονα παντως (πχ. backing track από υπολογιστή μέσω κάρτας ήχου και ήχο κιθάρας από πεταλιέρα). Δεν νομίζω να έχεις θέμα ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ, ΣΦΗΝΩΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση