Ravaya Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2015 Γεια χαρά σε όλους. Αυτό είναι το Orvam από το progpowerusa festival στο οποίο συμμετείχαμε πέρυσι. Είναι λίγο μακροσκελές αλλά ελπίζω να σας αρέσει. επίσης για όποιον ενδιαφέρεται μπορείτε στο https://needband.bandcamp.com/album/orvam-a-song-for-atlanta-live-at-progpower-usa-2014 να κατεβάσετε δωρεάν όλο το audio της συναυλίας Καλές γιορτές σε όλους και καλά παιξίματα Ravaya facebook.com/needband needband.net needband.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2015 Από τα πιο ωραία παιδιά που έχω ακούσει από εσάς! 8) Ειδικά τα αρχικά riff της κιθάρας είναι φοβερά. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theStratWithin Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2015 "mavro"? :D Ωραίο, και απαιτητικό. Το ριφάκι τα σπάει. Θα'θελα να'ξερα πώς βρεθήκατε να παίζετε εκεί, ανάμεσα σε Pain of Salvation, Jon Oliva, Overkill, Stratovarius Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ravaya Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2015 Από τα πιο ωραία παιδιά που έχω ακούσει από εσάς! 8) Ειδικά τα αρχικά riff της κιθάρας είναι φοβερά. ;) Geodimitri ευχαριστούμε και πάλι για τα καλά λόγια και το χρόνο που διαθέτεις για να ακούς τη μουσική μας. "mavro"? :D Ωραίο, και απαιτητικό. Το ριφάκι τα σπάει. Θα'θελα να'ξερα πώς βρεθήκατε να παίζετε εκεί, ανάμεσα σε Pain of Salvation, Jon Oliva, Overkill, Stratovarius thnx man. Όσο για την απορία σου, ο διοργανωτής άκουσε τον τελευταίο μας δίσκο Orvam τυχαία και μας κάλεσε. Συμβαίνουν κι αυτα :-) facebook.com/needband needband.net needband.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2015 Αν και δεν ειμαι τοσο του προγκ,ολα οσα ακουσα-μαζι με καποια προηγουμενα που εχουν ποσταριστει-ειναι πολυ δυνατα.Και εξαιρετικη κιθαριστικη δουλεια. Μπραβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ravaya Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2015 Αν και δεν ειμαι τοσο του προγκ,ολα οσα ακουσα-μαζι με καποια προηγουμενα που εχουν ποσταριστει-ειναι πολυ δυνατα.Και εξαιρετικη κιθαριστικη δουλεια. Μπραβο! Ευχαριστούμε gvour,κι εμεις δεν είμαστε απαραίτητα του prog απλά καμιά φορά έτσι βγαίνει. :) facebook.com/needband needband.net needband.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση