GhostProducerT Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ξέρω αν έχει δημοσιευθεί παρόμοιο άρθρο αλλά μέρες που'ναι σήμερα νοστάλγησα και έψαξα να βρω στο internet το πρώτο πλήκτρο που είχα ποτέ. Αγορασμένο με τα λεφτά του μπαμπά ;D ;D στην τρυφερή ηλικία των 8 το μόνο που θυμόμουν ήταν ότι ήταν TECHNICS και τελικά μετά από όχι πολύ ώρα αναζητησης το βρήκα. Και το όνομα αυτού Technics SX-K450 Δε θα ξεχάσω ποτέ εκείνο τον string ήχο που είχα "ερωτευθεί" και καθόμουν με τις ώρες πιτσιρικάς να έχω τις μινόρε μου σε hold 6η δημοτικού έχοντας το volume στο μηδέν ανεβάζοντάς το σιγά σιγά προσπαθώντας να παίξω το "shine on you crazy diamond" και μετά με το δεξί να προσπαθώ να βγάλω τη μελωδία (στο περίπου) με κάτι σαν φλάουτο..... Σε λίγο θα βάλω τα κλάματα ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2015 Elka E9 Γλυκός και γεμάτος ήχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2015 Yamaha PSR-70. "Μαγικο" keyboard για τα μεσα των 80s. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2015 YAMAHA PSS-280. Υπάρχει ακόμα στο γνήσιο χαρτοκουτο του στο πατρικό μου, και φυσικά σαν αυθεντικό YAMAHA δουλεύει 100%. Μου το έφερε ένα απόγευμα ο πατέρας από τον Νάκα (φαντάζομαι θα τον γδάρανε τον άνθρωπο) μαζί με κάτι βιβλιά ελληνων συνθετών (Χατζηνάσιο κλπ) λέγοντας μου κάτι σε στυλ ''να μάθεις να παίζεις''. Ε, έμαθα. Αλλά όχι Χατζηνάσιο. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2015 Tα πρώτα μου πλήκτρα ήταν πλήκτρα πιάνου. Τα πρώτα μου ψηφιακά πλήκτρα ήταν αυτά. Εχει τεράστια αξία για εμένα γιατι απο την αριστερή του πλευρά το αρμονικό του σύστημα μου έδωσε ακούσματα αρμονίας απο πολυ τρυφερή ηλικία. Δεν θα το ξεχάσω ΠΟΤΕ!!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2015 Το πρωτο μου πληκτρο ηταν αυτο οταν ημανε 7 ετων,το πηρε ο μπαμπας μου το 1973 για "να μαθουνε τα παιδια πιανο" (ο μπαμπας μου εχει τρελλα με τη κλασσικη μουσικη) Το πιανο υπαρχει φυσικα ακομα και το εχει παρει η αδερφη μου,ειναι πολυ ωραιο διακοσμητικο για το βαζο που εχει βαλει απο πανω του και καθε Χριστουγεννα που μαζευομαστε σπιτι της παιζουμε το "Τριγωνα Καλαντα" ολοι μαζι και καμνομεν κεφι....αν πιω και λιγο παραπανω τους παιζω και ολιγον "ροκ ν'ρολλ" και χορευουνε οι ανω τον 75 ;D ;D ;D το πρωτο μου ηλεΧτρονικο πληκτρο ηταν αυτο οταν ημανε 12 ετων και μου το πηρε παλι ο μπαμπας μου οταν αποφασισα να "ζησω το ροκ ελευθερα" το 1978 ;D Ηθελα να παρω Elka για να εχω το ιδιο με τον Ray Manzarek των Doors αλλα τοτε δεν ειχαμανεν THOMANN & ετσι πηρα οτι υπηρχε. ;D και τα δυο φυσικα απο τον ΝΑΚΑ www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2015 Ένα χάλια πιάνο (που δεν έχω φωτο) και στην 2α γυμνασίου αυτό: http://1.bp.blogspot.com/-1yI2a5TYPJI/TbNhCgR5V8I/AAAAAAACXHk/7E42Z7pOgng/s1600/IMG_2858.jpg Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2015 YAMAHA psr47 και ναι, το έχω ακόμα! φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tanas6 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2015 Πρωτο και πολυ καλο Korg Trident. Το αγορασα το 1981 και το ειχα μεχρι το 1987. Ζεστος,αναλογικος ηχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2015 1967 ... 3-4 χρόνια αργότερα ένα 60άρι gabbanelli σαν αυτό περίπου και τα δυό πλήκτρα ζούν και βασιλεύουν, απλά εγώ μετακινήθηκα στα έγχορδα.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση