RayDTutto Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2015 Μπαίνετε με δική σας ευθύνη. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpikoz Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2015 το switch page - hendrix με τελείωσε broke another g-string Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2015 ;D ;D ;D καλό Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GeorgeST Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2015 ανατριχιασα... Every guitarist wants to play well. But in reality, if good intentions were all it took, then everyone would be great. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2015 ανατριχιασα... Κι εγώ. Ειδικά εκεί που φαίνονται κάτι κόλλες ξεραμένες....είναι σαν thriller. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2015 Κι εγώ. Ειδικά εκεί που φαίνονται κάτι κόλλες ξεραμένες....είναι σαν thriller. επειδή έχω περάσει από αντίστοιχη "Punk" φάση-καταστροφής (όχι αρκετά ευτυχώς) Πρόκειται για ανθρώπους που η λέξη "πειραματισμός" είναι συνώνυμο του : Θα κάνω ότι κατεβάσει η κούτρα μου και αυτό είναι το σωστό το τέλειο το ιδανικό το ανεπανάληπτο το άριστο. Ανεξάρτητα του κακού => αντιαισθητικού => προκλητικού έως μηνύσεως αποτελέσματος. :( :( :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GeorgeST Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2015 επειδή έχω περάσει από αντίστοιχη "Punk" φάση-καταστροφής (όχι αρκετά ευτυχώς) Πρόκειται για ανθρώπους που η λέξη "πειραματισμός" είναι συνώνυμο του : Θα κάνω ότι κατεβάσει η κούτρα μου και αυτό είναι το σωστό το τέλειο το ιδανικό το ανεπανάληπτο το άριστο. Ανεξάρτητα του κακού => αντιαισθητικού => προκλητικού έως μηνύσεως αποτελέσματος. :( :( :( σωστος... Every guitarist wants to play well. But in reality, if good intentions were all it took, then everyone would be great. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2015 Κορυφαιο σχολιο για την κομμενη (ανατριχιαζω στη σκεψη) gold top: "LESS Paul" :P Πεθανα ;D just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_ Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2015 Φρικιαστική φαντασιοπληξία. Οι Φρανκεστάιν της κιθάρας. Μία μύνηση δεν είναι αρκετή. Κατευθείαν ισόβια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John K Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2015 ΑΟΥΤΣ......!!!!!!!!!!!!! Με πόνεσε η καρδιά μου....γιατί τόση κακοποίηση σε αυτόν τον κόσμο ρε παιδιά...???!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση