Superfunk Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2015 γενικά ένας υπέρ του δέοντος τονισμός στα μεσουψηλά (για τα γούστα των "φλώρικων" λεπτεπίλεπτων αυτιών μου Grin) που μάλλον είναι θέμα επιλογής- άποψης σου σε master επεξεργασία οντως στο "mastering" (και καλα ;D) τονιζω συνηθως τα μεσουψηλα αρκετα ή το "παράκανες" λίγο σε compression - limiting - eq και "κλιπάρει" στα όρια της παραμόρφωσης (ενδεχομένως πιο thin προσέγγιση σε μπότα - μπάσο να βελτίωναν την γενική εικόνα)... φυσικα και εχεις δικιο, χρησιμοποιησα επι τουτου " Vintage" plugins στο drum bus & αρκετο tape saturation ενω ηταν η ...πρωτη φορα στη ζωη μου που ΔΕΝ χρησιμοποιησα τον κλασσικο SSL master bus compressor αλλα εναν τυπου 2254 που ειναι σαφως πιο ευδιακριτος. επισης αντι για το αγαπημενο μου Inflator που το χρησιμοποιω παντα στο drum bus αλλα και στο master bus σαν τελικο "limiter" χρησιμοποιησα το Magneto που ειναι ουσιαστικα Tape emulator & limiter και οντως..."βαραει" πολυ.....αλλη μεγαλη αλλαγη ηταν στο drum bus οτι δεν χρησιμοποιησα το Pultec eq (το οποιο το χρησιμοποιω και στο master bus) αλλα ενα τυπου ALTEC 9063B που ειναι σαφως πιο "βαρβαρο" και "σιδερωτικο" ευχαριστω ολους οσους ασχοληθηκαν.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2015 ... & αρκετο tape saturation ενω ηταν η ... που ειναι ουσιαστικα Tape emulator..... Τι έγινε, έχεις πυρετό;;; ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2015 ευχαριστω ολους οσους ασχοληθηκαν.... Παρακαλώ, ευχαρίστησίς μας επισης αντι για το αγαπημενο μου Inflator που το χρησιμοποιω παντα στο drum bus αλλα και στο master bus σαν τελικο "limiter" χρησιμοποιησα το Magneto που ειναι ουσιαστικα Tape emulator & limiter και οντως..."βαραει" πολυ.....αλλη μεγαλη αλλαγη ηταν στο drum bus οτι δεν χρησιμοποιησα το Pultec eq (το οποιο το χρησιμοποιω και στο master bus) αλλα ενα τυπου ALTEC 9063B που ειναι σαφως πιο "βαρβαρο" και "σιδερωτικο" ^ Κινεζικα Η παλιά - μου πάνε καλύτερα οι ισορροπίες της Edit - τι έγινε; Σε όλους η παλια άρεσε; Πολύ συντήρηση εδω μέσα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2015 Ωραίο κομμάτι αλλά είναι αδύνατο να κρίνω, υπάρχει τρόπος να το κατεβάσω από το soundcloud για να τα συγκρίνω σε ίδιες συνθήκες; Σε γενικές γραμμές αυτό στο soundcloud μου ακούγεται ποιο στρωμένο το άλλο είναι περισσότερο punchy αλλά μπορεί να είναι και η ένταση που έχω στον player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2015 υπάρχει τρόπος να το κατεβάσω από το soundcloud ολα τα ασθματα μου εχουν free download :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2015 η πρώτη με τα τύμπανα της δεύτερης. Δύο πράγματα μου χτύπησαν κάπως (αν μου επιτρέπεις) α. τα τρέμολο ακορντάκια ιδίως το δεύτερο έρχεται λίγο πίσω στο τέμπο. Εκτός αν είναι ηθελημένο και πάω πάσο β. Γενικά το αρχικό θέμα επαναλαμβάνεται πολλές φορές, χωρίς να εμπλουτίζεται αρκετά με κάθε επανάληψη... πολύ καλό όμως... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση