weballey Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους/όλες. Το 2008 είχα βρεθεί για δουλειά σε ένα χωριό στη Λευκάδα... Ερημιά καταραμμένη... Οπότε αγόρασα ενα usb keyboard και μου την βάρεσε να γράφω κομματάκια... (κανονικά παίζω κιθάρα). Ένα τέτοιο είναι αυτό. Με όργανα "κλασσικής" μουσικής. Δεν θυμάμαι καν με ποιο πρόγραμμα τα έγραψα... Νομίζω ή με garittan orchestra ή με κάποιο άλλο... Anyway.... Πως σας φαίνεται ??? Κατασκευή ιστοσελίδων | κατασκευή Δημιουργία site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_ Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2015 Ωραίο αν και νομίζω έπρεπε να το επεκτείνεις να μην ήταν τόσο λίγο :) Η "ορχήστρα" ακούγεται πολύ πειστική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
weballey Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2015 Thanx! Επειδή δεν ακούω τέτοια μουσική, δεν ήξερα πως να το "τραβήξω". Σαν κουπλέ κάτι ή να αλλάζει στα διάφορα σημεία. Γι'αυτό μου βγήκε τόσο μικρό. Κατασκευή ιστοσελίδων | κατασκευή Δημιουργία site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Μου άρεσε αυτό που άκουσα και μου θύμισε την αγαπημένη μου μπάντα, τους My Dying bride. Ακόμα και τόσο απλό που είναι αν βάλεις τον κατάλληλο στίχο και λίγο μπρουτάλ ίσως φωνητικά, θα γίνει πολύ καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
weballey Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2015 @axtarmas Thanks για τα καλά σου λόγια. Εσύ μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο ???? Κατασκευή ιστοσελίδων | κατασκευή Δημιουργία site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2015 @axtarmas Thanks για τα καλά σου λόγια. Εσύ μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο ???? Να βάλω φωνητικά; Δεν είμαι τραγουδιστής, αν και δεν ξέρω κατά πόσο τα μπρουτάλ φωνητικά απαιτούν τραγουδιστή να τα πεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση