gregg Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2015 Τα σχολια σας παντα ευπροσδεκτα!!! just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ ωραίος Γρηγόρη. Λίγο απότομη μου φάνηκε η αλλαγή από strings σε πιάνο. Βρε μπας και γράφεις μουσική για καμιά ταινία? :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2015 Πάρα πολύ καλό! απλά διόρθωσε το "Valse". Είναι "Waltz". :) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2015 Εξαιρετικό! Στα γαλλικά είναι (σωστό): valse. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2015 Να'στε καλα παιδες! Βρε μπας και γράφεις μουσική για καμιά ταινία? :D :D There's something in the making!! just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
loucas Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2015 Μπράβο φίλε .Συνέχισε .Πολύ ταλέντο στήν Ελλάδα και απο πολλούς μουσικούς εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2015 Μπράβο φίλε .Συνέχισε .Πολύ ταλέντο στήν Ελλάδα και απο πολλούς μουσικούς εδώ. Σ'ευχαριστω φιλε μου just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2015 gregg ειναι πολυ καλο. Μια μικρη παρατηρηση, ισως με επηρεαζει το reverb. απλα βρηκα σε ενα δυο σημεια οτι αρμονικα για λιγο μπαινουν περισσοτερες φωνές ταυτόχρονα ίσως απο ότι θα χρειαζοταν, περισσοτερη συνήχηση ας το πουμε που το μπουκωνει, αλλα πολυ λιγο, λεπτομερώς το εννοώ. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ravaya Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2015 Πραγματικα εξαιρετικό. Ορχηστρική μουσική καθόλου μα καθόλου ξενερωτη και γεμάτη συναίσθημα και συγκίνηση. Μου έφερε στο νου εξαιρετικές στιγμές του Soshakovich. Πολλά συγχαρητήρια. Ravaya facebook.com/needband needband.net needband.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2015 Πραγματικα εξαιρετικό. Ορχηστρική μουσική καθόλου μα καθόλου ξενερωτη και γεμάτη συναίσθημα και συγκίνηση. Μου έφερε στο νου εξαιρετικές στιγμές του Soshakovich. Πολλά συγχαρητήρια. Ravaya Σ'ευχαριστω πολυ! gregg ειναι πολυ καλο. Μια μικρη παρατηρηση, ισως με επηρεαζει το reverb. απλα βρηκα σε ενα δυο σημεια οτι αρμονικα για λιγο μπαινουν περισσοτερες φωνές ταυτόχρονα ίσως απο ότι θα χρειαζοταν, περισσοτερη συνήχηση ας το πουμε που το μπουκωνει, αλλα πολυ λιγο, λεπτομερώς το εννοώ. Σ'ευχαριστω Κωστα μου! Θα το ξανακουσω με αυτο που λες κατα νου! just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση