Superfunk Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 εισαι απλα γελοιος. καληνυχτα.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 και εσυ εισαι καραγκιοζης αλλα δεν ειναι καινουργιο αυτο.καληνυχτα προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 δεν συνηθιζω να μιλαω με Low lifes.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Εμένα ο μπαμπάς μου μου λέει να μη μιλάω σε ξένους :( Cool ρεεεε! You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 σε ξενους να μιλας... σε κατωτερες μορφες ζωης να μη μιλας... :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 σε ξενους να μιλας...σε κατωτερες μορφες ζωης να μη μιλας... :lοl: Στον Cyberjohny να μιλάω;; :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 είμαι ένα μικρό μικρό μυρμηγκάκι που μου αρέσουν τα γρήγορα σολακια ,οι πολύπλοκες συνχορδιες πρέπει να ντρέπομαι γιαυτο σνιφ,σνιφ!!!! Θα ήθελα κάποια μέρα θεούλη μου να γίνω ανώτερη μορφή ζωής και εγώ, για να μπορώ να επιβάλλομαι με το ζόρι, να ειρωνεύομαι οποιονδήποτε και αν επιμείνει κάποιος να κρατήσει την άποψη του να του τα χώνω κιόλας. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Ρε αμάν πια με τους green day! Στο θέμα' date=' μας μη ξεφύγουμε κιόλας! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote'] Στο noiz είναι πιο πιθανό να σε ζητήσει η Κοκκίνου σε ραντεβού παρά να μην αλλάξει ροή ένα θέμα :lol: :lol: :lol: Χα εμένα με έχει ζητήσει ραντεβού! Κρίμα όμως που πλησίαζε η ώρα (7.30 )να ετοιμαστώ να πάω σχολείο :cry: εισαι απλα γελοιος.καληνυχτα.... και εσυ εισαι καραγκιοζης αλλα δεν ειναι καινουργιο αυτο.καληνυχτα Ρε χαλαρώστε λίγο! :evil: :evil: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Χα εμένα με έχει ζητήσει ραντεβού! Κρίμα όμως που πλησίαζε η ώρα (7.30 )να ετοιμαστώ να πάω σχολείο :cry: Δεν στο είπα;; :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kretinos Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Χα εμένα με έχει ζητήσει ραντεβού! Κρίμα όμως που πλησίαζε η ώρα (7.30 )να ετοιμαστώ να πάω σχολείο :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Let's talk vocals...any kind! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση