Προς το περιεχόμενο

εχω καλο αυτι?

iasonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οχι αληθεια σου λεω,την αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι...παιζω ..πειραματικες κλιμακες δικης μου κατασκευης... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

οι βαθιες μου γνωσεις στη θεωρια με βοηθησαν στο να αποδομησω την κλιμακα αυτη και να την κανω σουρεαλιστικη... :lol: :lol: :lol: :lol:

ρε,δεν παμε καμμια βολτα λεω εγω καλυτερα.... :roll: :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 153
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Το έργο ενός μουσικού (το αποτέλεσμα σκληρής δουλείας που θα τον κάνουν υπερήφανο) είναι η μουσική του και όχι τα δυο-τρία πτυχία κρεμασμένα στο σαλόνι.

Αυτό δεν σημαίνει πως η θεωρία δεν είναι άκρως απαραίτητη για την επίτευξη αυτου του αποτελέσματος σε ένα υψηλό βαθμό ποιότητας.

Ίσως τα ελληνικά ωδεία να μην κάνουν καλά την δουλεία τους αλλά αν είσαι άνθρωπος που θέλει να πηγαίνει μπροστά και να ψαχνετε μουσικά' date='αργα η γρήγορα η έλλειψη θεωρητικών βάσεων θα σου κόψει τα φτερά και τότε θα στρωθείς να διαβάσεις-ερευνήσεις την μουσική είτε με βοήθεια κάποιου δάσκαλου είτε μονος

Γνώμη μου.[/quote']

superfunk ξαναδιαβασε τι ακριβως εγραψα και μην βιαζεσαι να μιλησεις.

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

απο τη στιγμη που μου λες παπαριες για ειδωλα και για "μονο πεντατονικη" αναιρεις απο μονος σου τα γραπτα σου....

οχι αληθεια σου λεω' date='την αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι...παιζω ..πειραματικες κλιμακες δικης μου κατασκευης... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

οι βαθιες μου γνωσεις στη θεωρια με βοηθησαν στο να αποδομησω την κλιμακα αυτη και να την κανω σουρεαλιστικη... :lol: :lol: :lol: :lol:

ρε,δεν παμε καμμια βολτα λεω εγω καλυτερα.... :roll: :lol:[/quote']

Ε τώρα είναι που δε σε πιστεύω :lol: :lol: :lol:

You are wrong f**ked and overatted...

οχι ΚΟΤΟ- ΜΠΕϊΚΟΝ (χωρις πλακα)

αλλα καλυτεραα με πμ να τα πουμε για αυτο... :wink:

Ρε αμάν πια με τους green day! Στο θέμα, μας μη ξεφύγουμε κιόλας! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Ρε αμάν πια με τους green day! Στο θέμα' date=' μας μη ξεφύγουμε κιόλας! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote']

Στο noiz είναι πιο πιθανό να σε ζητήσει η Κοκκίνου σε ραντεβού παρά να μην αλλάξει ροή ένα θέμα :lol: :lol: :lol:

You are wrong f**ked and overatted...

απο τη στιγμη που μου λες παπαριες για ειδωλα και για "μονο πεντατονικη" αναιρεις απο μονος σου τα γραπτα σου....

εσύ είσαι αυτός που μας φέρνει συνεχώς γελοία παραδείγματα και ισοπεδώνει τα πάντα όποτε μάλλον ο μέγας παπαρολογος είσαι εσύ.

Δεν αμφιβάλω πως δεν παίζεις ούτε καν πεντατονική,

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου