SpyrosCh Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ και από εμένα, τα υπόλοιπα τα είπαν οι προλαλλήσαντες! Για τα του ονόματος...LK+1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 Συγχαρητήρια στον Σταύρο και τους υπόλοιπους μουσικούς του σχήματος. Ειναι τόσο ευχαριστο κάποιος "δικός μας" ανθρωπος να βγαινει προς τα έξω και να προξενει το ενδιαφέρον του διεθνους κοινου. Καλοτάξιδος ο δίσκος. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 Μπράβο παιδιά, καλή επιτυχία στη νέα καριέρα σας No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tanas6 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 Επειδη ειμαι και εγω λιγο "vintage", δηλαδη μεγαλωσα με αυτο το ιδως και επαιζα αυτη τη μουσικη, χαιρομαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για την επιτηχια του γκρουπ. Τις καλυτερες ευχες μου !!!! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 Μπραβο και συγχαρητηρια και απο δω παιδια! To Hush n Rush μου αρεσε και εμενα καλυτερα αλλα και το Super Vintage δεν ειναι καθολου ασχημο, ίσως είναι και καλύτερο τελικά :) Καλη συνεχεια με υγεια και πιαστε την ευκαιρια απ τα μαλλιά :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 η αρχή έγινε... μένει η συνέχεια να είναι ανάλογη της αξίας σας... προσθέτω και την δικιά μου ευχή για αναγνώριση της προσπάθειας σας και γρήγορη καταξίωση... Αν είσαι στο start-up (για κάθε νέο προϊόν) , το όνομα δεν έχει ΚΑΜΙΑ ουσιαστική σημασία καταρχήν. +1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 Να ΄στε καλά να δείχνετε στ'ς Αμερικάνοι, ότι ξέρουν κι αλλού (αν και βλέπω ότι η Καβάλα μάλλον στα States ανήκει) να ροκάρουν παιδιά. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 Μπράβο σας παιδιά, μπράβο Σταύρο! Καλή επιτυχία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 Πολλά συγχαρητήρια παιδιά!!! Εύχομαι ό,τι καλύτερο!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 Excellent! Θα τα πούμε σύντομα! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση