HellFire Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 Armrest, belly-cat! Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 >>>>>>>>> Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 mock up!!! Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ όμορφη Νίκο, μπράβο! Το birdseye maple μανίκι είναι ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΟ! 8) Το σώμα θα το αφήσεις στο φυσικό χρώμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2015 Ομορφιες. :) Το σκαφος τι ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2015 Την ίδια απορία έχω και γω, μας κουρδίζεις με τις φωτό και δεν μας λες τα βασικά Γιατρέ μου ;D Η τελευταία φωτό ειναι Ζούμπερ ωραίο το birds , δουλεύει το bay? Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2015 Armrest, belly-cat! Χαχαχα,τωρα το ειδα, η κοιλια της γατα!!!! Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ όμορφη Νίκο, μπράβο! Το birdseye maple μανίκι είναι ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΟ! 8) Το σώμα θα το αφήσεις στο φυσικό χρώμα; Να εισαι καλα Δημητρη. Το σωματακι θα το βαψω ετσααα! Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2015 Ομορφιες. :) Το σκαφος τι ειναι? Την ίδια απορία έχω και γω, μας κουρδίζεις με τις φωτό και δεν μας λες τα βασικά Γιατρέ μου ;D Η τελευταία φωτό ειναι Ζούμπερ ωραίο το birds , δουλεύει το bay? Γιατροι μου ευχαριστω, (ετσι που το παμε ο αλλος θα το αλλαξει το logo, θα το κανει "Γιατροι παντου"), το σωματακι ειναι ενα κομματι Αλδερ! ;D Ναι Νασο, το ebay εχει ανοιξει, για Αμερικη και Ευρωπη, οχι για Κινα. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2015 Εφτιαξα το sustain block μιας και η κιθαρα ειναι hard tail με string thru body. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση