Προς το περιεχόμενο

Blues-Rock Instrumental Guitar Ballad

JimmyKonsta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@alpatman oυπς, τώρα το είδα! Αγαπημένος και ο Knopfler φυσικά, to note choice του είναι απίστευτο, και μου είπε κι ένας άλλος φίλος (προς μεγάλη μου τιμή βέβαια) οτι του τον θύμησα με το συγκεκριμένο κομμάτι. Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο και για τα καλά σου λόγια!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 30
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Περαν απο το όλον που ειναι καλό, το σόλο παίρνει σπλάχνα όπως ειπώθηκε.

Μπράβο!!!! Άξιος!!!!

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Περαν απο το όλον που ειναι καλό, το σόλο παίρνει σπλάχνα όπως ειπώθηκε.

Μπράβο!!!! Άξιος!!!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια! Καλή χρονιά να έχουμε!

Μπραβο πολυ καλο,πολυ ωραιο, καθαρο και μετρημενο παιξιμο ,πολυ ωραιος ελεγχος ,ωραιο βιμπρατο.Πανω απο ολα μετρημενο και οτι χρειαζεται χωρις περιτη παρλα που συνηθιζουν δυστηχως ολοι οι τεχνικοι που ειναι παντου πλεον.Επιτελους λιγη ωριμοτητα,Μπραβο φιλε ,καλη χρονια και παντα τετοια.

Fuzzz Offff!!!!

Μπραβο πολυ καλο,πολυ ωραιο, καθαρο και μετρημενο παιξιμο ,πολυ ωραιος ελεγχος ,ωραιο βιμπρατο.Πανω απο ολα μετρημενο και οτι χρειαζεται χωρις περιτη παρλα που συνηθιζουν δυστηχως ολοι οι τεχνικοι που ειναι παντου πλεον.Επιτελους λιγη ωριμοτητα,Μπραβο φιλε ,καλη χρονια και παντα τετοια.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τα τόσο καλά σου λόγια που με τιμούν τόσο πολύ. Προσπαθώ όσο είναι δυνατόν να κρατάω τις ισορροπίες μεταξύ μουσικής και ταχύτητας  :)

Εξαιρετικό Shocked \m/

@antraoud σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Καλά παιξίματα να έχουμε!

Πολυ καλος φιλε μου. Σε κανα υπολογιζω να εχω ανεβασει στο γιουτιουμο κι εγω το πρωτο μου βιντεακι. Κατι πολυ δυνατο

@VangelisV thank u! Με το καλό, όσο μπορούμε και αντέχουμε να ανεβάζουμε μουσικές! :)

ΥΓ. Καλή Χρονιά σε όλους και πάλι!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!! Καταπληκτικό παίξιμο, ψυχωμένο και με ακρίβεια πράγματα που δεν συνδιάζονται εύκολα. Χίλια Μπράβο

facebook.com/needband

needband.net needband.bandcamp.com

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!! Καταπληκτικό παίξιμο, ψυχωμένο και με ακρίβεια πράγματα που δεν συνδιάζονται εύκολα. Χίλια Μπράβο

Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ που το άκουσες και για τα καλά σου λόγια!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου