otto## Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2015 To πρώτο δημοσιευμένο τραγουδάκι μου, ελπίζω να περάσετε ευχάριστα ακούγοντάς το! Πολύ ωραίο. Σε μερικά σημεία ακούω Andy Timmons περάσματα, με παίδεψε να το ανακαλύψω, κάνω λάθος? Συγχαρητήρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2015 Και φοβερός ήχος χωρίς καν να είναι στο βίσμα. ;D Μιλάμε για επανάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ ωραίο το κομμάτι συνολικά φίλε μου αλλά το σόλο το απογείωσε. ;) Μπράβο σου! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JimmyKonsta Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια και που μπήκατε στον κόπο να το ακούσετε. Δεν περίμενα τόσο θετική ανταπόκριση, να είστε όλοι καλά! @Οtto## κι έλεγα δεν θα σχολιάσει κανείς το βύσμα... ;D Αλλά και ο bridge μαγνήτης ακούγεται σαν neck σε όλη την εισαγωγή... ;D εντάξει αφού φαίνεται ότι είναι "βιντεοκλίπ" να κοροιδευόμαστε?? Δεν το έβαλα καν ;D Μεγάλη τιμή αν είδες κάτι από Andy αν και δε έγινε συνειδητά, αλλά είναι όντως από τους αγαπημένους μου! @Stoyo σε ευχαριστώ πολύ για τις παρατηρήσεις σου, θα προσπαθήσω το επόμενο να είναι καλύτερο! Ευχαριστώ και πάλι άπαντες :) https://www.youtube.com/channel/UCB3vvvDJw3nXrDAJm2Mlh7A Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2015 Μεγάλη τιμή αν είδες κάτι από Andy αν και δε έγινε συνειδητά, αλλά είναι όντως από τους αγαπημένους μου! Μα άμα είναι από τους αγαπημένους σου είναι προφανές ότι θα σου βγει, συνειδητά ή ασυνείδητα. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2015 Εκπληκτικό φίλε μου πεντακάθαρο παίξιμο, μου άρεσε ιδιαίτερα το θέμα στο παίξιμο με τον καθαρό σου ήχο , μπράβο να ανεβάσεις κι άλλα :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JimmyKonsta Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2015 @Otto## μάλλον δίκιο έχεις! :) @nasokosmm ευχαριστώ πάρα πολύ που το άκουσες και για τα καλά σου λόγια! Θα προσπαθήσω! :) https://www.youtube.com/channel/UCB3vvvDJw3nXrDAJm2Mlh7A Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2015 Πες μας λίγο τι rig χρησιμοποιείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JimmyKonsta Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2015 Πες μας λίγο τι rig χρησιμοποιείς? Ευχαρίστως! Eric Johnson strat Προενίσχυση Engl E570 Τελικός Mesa Boogie 2:90 Καμπίνα 1χ12 με V30 Shure sm57 Η ηχογράφηση έγινε σε σχετικά χαμηλή ένταση σε home studio. https://www.youtube.com/channel/UCB3vvvDJw3nXrDAJm2Mlh7A Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alpatman Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2015 πολυ ωραιο μου θυμισε λιγο Knoffler με πενα το στυλ , δεν ξερω αν ειμαι πολυ εξω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση