cos_dr Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2015 ενα ζευγάρι ηχεία μου χρωστάς απο τον "κρότο" βγηκαν τα γουφερ να με πλοκώσουν στο ξύλο. χαχαχαχα. Δεν εχω ολοκληρωσει ακομα την ακροαση. Θα σχολιάσω στο τέλος. Μεχρι στιγμης μου αρεσει. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2015 OP Guru Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2015 Έχει πολύ ακόμα? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2015 Έχει πολύ ακόμα? ;D λιγο ακομα, ακουω. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ ωραίο, ατμοσφαιρικό, κατάλληλο για κινηματογραφική μουσική επένδυση και ανάλογες χρήσεις. Μπράβο!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2015 OP Guru Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2015 Σ'ευχαριστώ για την ακρόαση και τα σχόλια, ΠΑμτΜΛ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2015 Σ'ευχαριστώ για την ακρόαση και τα σχόλια, ΠΑμτΜΛ! εμεις σε ευχαριστούμε για την παράθεση του τεμαχίου!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2015 Μουσική που σε ταξιδεύει. Εύγε! Ευχαριστούμε, που τη μοιράστηκες μαζί μας. :) https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση