dimsonic Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2015 Και σε μενα βγήκε σεντόνι λογω πληκτρολογιου. Τώρα με το κινητό θα πω πιο λιγα. Σίγουρα και η πένα έχει δεκάδες τρόπους σε συνδυασμό με το δάχτυλο νυχι κλπ. Ας εστιάσουμε λοιπόν την αντιπάθεια μου σ αυτους που μονο με πενα παιζουν μπασο. Νομιζω οτι βγήκε κάποια άκρη Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2015 Και σε μενα βγήκε σεντόνι λογω πληκτρολογιου. Τώρα με το κινητό θα πω πιο λιγα. Σίγουρα και η πένα έχει δεκάδες τρόπους σε συνδυασμό με το δάχτυλο νυχι κλπ. Ας εστιάσουμε λοιπόν την αντιπάθεια μου σ αυτους που μονο με πενα παιζουν μπασο. Νομιζω οτι βγήκε κάποια άκρη Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κακώς αλλά μην μαλλιάσει... και το πληκτρολόγιό μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2015 Στο μπασο μπορει να επαιζε με πενα ο γερο-Lake, αλλα στην κιθαρα επαιζε και με πενα και με δαχτυλα ταυτοχρονα. Δεν ξερω αν ειναι δυσκολο αυτο και ποσο, θυμαμαι παντως ενα φιλο κιθαριστα να μου το επισημαινει οταν βλεπαμε για πρωτη φορα μια live εκτελεση ολοκληρου του "Pictures At An Exhibition" σε βιντεοκασετα, καπου στις αρχες των 90s. Παρακατω ενα αποσπασμα απο το live αυτο με τον Lake να παιζει με πενα και δαχτυλα σε ενα σημειο του κομματιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2015 όντως... πάντως είναι limiting αυτή η τεχνική, διότι ουσιαστικά δεν χρησιμοποιείται ο δείκτης... τωρα γιατί το επέλεξε... αυτός ξέρει με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2015 Στη μουσικη δε χωρανε "πρεπει" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2015 Παντως τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πραγματα που παιζει στους ELP με τα δαχτυλα θα ηταν απλα... μαπα ηχος....ο ανθρωπος ειχε να αντιμετωπισει ενα χειμαρο απο...εκατομμυρια νοτες/second ;D απο τους συμπαιχτες του και απλα θα χανονταν στο ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ dense mix.... Γενικα το τεχνοροκ την θελει την πενα του στο μπασο https://www.youtube.com/watch?v=9ln9T76ieaA ρε μπας και ειναι πΑνκ? ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2015 Πάντως για μένα, ο καλύτερος ήχος στο μπάσο αλλά και στην κιθάρα βγαίνει μόνο με τον αντίχειρα :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2015 Αλήθεια, υπάρχει πένα ειδικά για μπάσο? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2015 Αλήθεια, υπάρχει πένα ειδικά για μπάσο? Ναι μωρέ, κάτι τεράστιες στα 80, τις ξέχασες? Όλοι οι μπασίστες είχαν από κάμποσες No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2015 Πάντως για μένα, ο καλύτερος ήχος στο μπάσο αλλά και στην κιθάρα βγαίνει μόνο με τον αντίχειρα :P Στο μπασο με βολεύει και μενα πολυ... Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση