ex-Greg Duke Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Γεια σας. Προσπαθώ να κάνω Edit κάποιο Thread/Post μου και δεν τα καταφέρνω. Δεν μπορώ να εντοπίσω το Edit Button. Συγκεκριμένα http://postimg.org/image/tcep9z6ct/ . Το ίδιο ισχύει σε όλα τα Posts στο ίδιο Thread, μάλιστα θυμάμαι ότι για μια περίοδο μπορούσα να κάνω Edit κάποια από αυτά αλλά όχι όλα, συνήθως τις τελευταίες απαντήσεις. Τι συμβαίνει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Administrator Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Για να υπάρχει ροή στις συζητήσεις του φόρουμ δίνεται διορία 4 ωρών για τη όποια διόρθωση (ορθογραφική, συντακτική) σε όλα τα ποστ. Μετά απενεργοποιείται η επιλογή. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Greg Duke Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Δεν το γνώριζα αυτό Δυστηχώς. Στα περισσότερα Forums στα όποια έχω βρεθεί δεν υφίστατε κάτι τέτοιο. Είναι επιλογή σας αυτό και σίγουρα δεν μπορώ να σας αναγκάσω να την αλλάξετε. Αλλά αυτήν την στιγμή θα ήθελα να κάνω Δύο Μικρο-Αλλαγές- Λέξεις Edit στις Πληροφορίες/Τίτλο του Topic μου. Είναι δυνατό αυτό; Η να δημιουργήσω καινούργιο Topic και να διαγραφεί το Παλιό; Γνωρίζω πως οι Moderator/Admins έχουν την δυνατότητα να κάνουν Edit. Μήπως να επικοινωνούσα με κάποιον άλλον Assistant Moderator εκτός από τον K.Yameth; Διότι σίγουρα πρέπει να είναι απασχολημένος δίοτι δεν λαμβάνω πάντα απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Δεν το γνώριζα αυτό Δυστηχώς. Στα περισσότερα Forums στα όποια έχω βρεθεί δεν υφίστατε κάτι τέτοιο. Είναι επιλογή σας αυτό και σίγουρα δεν μπορώ να σας αναγκάσω να την αλλάξετε. Αλλά αυτήν την στιγμή θα ήθελα να κάνω Δύο Μικρο-Αλλαγές- Λέξεις Edit στις Πληροφορίες/Τίτλο του Topic μου. Είναι δυνατό αυτό; Η να δημιουργήσω καινούργιο Topic και να διαγραφεί το Παλιό; Γνωρίζω πως οι Moderator/Admins έχουν την δυνατότητα να κάνουν Edit. Μήπως να επικοινωνούσα με κάποιον άλλον Assistant Moderator εκτός από τον K.Yameth; Διότι σίγουρα πρέπει να είναι απασχολημένος δίοτι δεν λαμβάνω πάντα απάντηση. δεν εφημερεύει σε 24ωρη βάση ο ευλογημένος μας πασάς. Να ξέρεις ομως οτι ειναι τοσο σπουδαίος ανθρωπος, που με την πρώτη ευκαιρία θα επιμεληθεί και θα ικανοποιήσει το αίτημά σου. Ο θεός να μου κόβει μέρες και να του δινει χρόνια. Και μην πει κανεις κακοπροαίρετος οτι γλύφω τον πολυχρονεμένο μας αφέντη.............. Εγω δεν εχω τετοια ανάγκη. Ειμαι αξιοπρεπής. χαχαχαχχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Greg Duke Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 δεν εφημερεύει σε 24ωρη βάση ο ευλογημένος μας πασάς. Να ξέρεις ομως οτι ειναι τοσο σπουδαίος ανθρωπος, που με την πρώτη ευκαιρία θα επιμεληθεί και θα ικανοποιήσει το αίτημά σου. Ο θεός να μου κόβει μέρες και να του δινει χρόνια. Και μην πει κανεις κακοπροαίρετος οτι γλύφω τον πολυχρονεμένο μας αφέντη.............. Εγω δεν εχω τετοια ανάγκη. Ειμαι αξιοπρεπής. χαχαχαχχα Σίγουρα πρέπει να υπάρχουν και άλλοι Moderators αλλά δεν ξέρω που να ψάξω. Πατώντας Μέλη, Αξίωμα μου εμφανίζει μόνο τον Αφέντη :P Σαν Moderator. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Πατώντας Μέλη, Αξίωμα μου εμφανίζει μόνο τον Αφέντη :P Σαν Moderator. http://www.noiz.gr/index.php?action=mlist;sort=ID_GROUP;start=200 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Greg Duke Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 http://www.noiz.gr/index.php?action=mlist;sort=ID_GROUP;start=200 Thank you :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση