mojo87 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί στο forum......αλλά μόλις το είδα έσπευσα να το βάλω..... Ιδού κύριοι το ΜΕΛΛΟΝ.... :P :P :P :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί στο forum......αλλά μόλις το είδα έσπευσα να το βάλω..... Ιδού κύριοι το ΜΕΛΛΟΝ.... :P :P :P :P :P "It sounds like a strat" λεει ο τυπος στην fender που τη δοκιμαζει. Κανονικα δε θα επρεπε, διοτι δεν ειναι φτιαγμενη απο κξυλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 WOOD MATTERS! ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 "It sounds like a strat" λεει ο τυπος στην fender που τη δοκιμαζει. Κανονικα δε θα επρεπε, διοτι δεν ειναι φτιαγμενη απο κξυλο. Μα ακριβώς αυτό λέει -και σωστά: "ακούγεται σαν strat" Και το λέει και όσο πιο ευγενικά μπορεί (δεν είναι δα και μέλος του Noiz!): "ακούγεται σαν strat". Εσένα δεν σου λείπει κάτι από τον ήχο; Όχι πως έκαναν και κάποιο ηχητικό τεστ αλλά λέμε τώρα. Εμένα μου φαίνεται ότι δεν έχει ούτε "σκάσιμο" ούτε καθαρότητα. (Αλλά τι ξέρω εγώ... Δεν έχω ούτε μια κιθάρα από καπάκι τουαλέτας ή από πέτρα ιμαλαϊων). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Και το χαρτί από κσύλο είναι οπότε.... :o :o ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 WOOD MATTERS! ;D ;D damn right! :P Και το χαρτί από κσύλο είναι οπότε.... :o :o ξανα_damn right! ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Σιγά το... μέλλον! Η Epi SG Special που έχω, από τί νομίζετε είναι φτιαγμένη...; Αμέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Και το χαρτί από κσύλο είναι οπότε.... :o :o Αλλά αυτό το χαρτί είναι από μαχόγκανι γιαυτό ακούγεται λίγο "μεσαίο"... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ φαντάστηκα μια εναλλακτική εκδοχή όπου ο τεχνικός της fender λέει "This sounds like a strat because of the pickups. A really bad strat though" και καπάκι πλάνο ο τύπος που έφτιαξε την κιθάρα να χοροπηδάει απάνω της ουρλιάζοντας. Fade out και end credits. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 "It sounds like a strat" So what does a Strat sound like? Every model sounds a bit different. So this one sounds like a shitty Strat, but it's up to your taste. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση