Man LP Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2015 καλησπέρα. αγόρασα κάποια jack (Hicon HI-J63MA05) και καλώδιο (Sommer Tricone) με σκοπό να τα κολλήσω για να συνδέσω τα πετάλια στο pedalboard μου. το πρόβλημα είναι ότι ενώ τα μισά καλώδια λειτουργούν χωρίς πρόβλημα τα άλλα μισά μου ρίχνουν λίγο την ένταση και μου αφαιρούν πρίμα. είναι όλα κολλημένα με τον ίδιο τρόπο. μήπως ξέρεις κανείς τι μπορεί να φταίει? Υ.Γ. τα ελλατωματικά καλώδια τα ξανακόλλησα όσο καλύτερα μπορούσα αλλά δεν έφτιαξε κάτι. ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GeorgeST Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2015 το μαυρο πλαστικο στο καλωδιο του σηματος απογυμνωσε το πιο πισω να μην ακουμπαει τη κολληση ή να μην ειναι κοντα τελοσπαντων.κατα τα αλλα η κολληση φαινεται καπως μετρια...επισης σιγουρεψου οτι δεν εχεις κοψει κατα λαθος ''τριχες'' των καλωδιων(σηματος και γειωσης). Every guitarist wants to play well. But in reality, if good intentions were all it took, then everyone would be great. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Man LP Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 το μαυρο πλαστικο στο καλωδιο του σηματος απογυμνωσε το πιο πισω να μην ακουμπαει τη κολληση Αυτό ήταν τελικά. απογύμνωσα το μαύρο πλαστικό στο καλώδιο του σήματος και όλα καλά. Ωραίος ο GeorgeST.Σε ευχαριστώ. ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση