johnps Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 γνωριζει καποιος απο τους κατασκευαστες του φορουμ αν το συγκεκριμενο ξυλο ειναι καταλληλο για μανικι ηλεκτρικης κιθαρας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 εκανα ενα ψαξιμο στο ιντερνετ και ειδα οτι το χρησιμοποιουν σε μπουζουκια [ δουγιες ] μαλιστα ενας το ανεφερε ως ''σφενταμι σγουρο'' , ειναι ασπρο και μοιαζει με το maple..[ o argytar παντως που το ειδε επεμενε οτι ειναι maple ].. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fidelis Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 Χωρίς να είμαι ειδήμων (or something) το ξυλο που σε ενδιαφέρει είναι κάτι μεταξύ από δεσποτάκι και λεύκας (correct me if im wrong) υποθέτω πως θα είναι περισσότερο κατάλληλο για σώμα ηλεκτρικής παρά για μανίκι Ότι σου λέω with a grain of salt Lost In Hatredlost In Hatred Ioannis Fidelis -INDEX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 αυριο θα το γυαλοχαρταρω και θα βαλω φωτο. το εχω ηδη..μου το εδωσαν σημερα το απογευμα. παντως το παιδι που μου το εδωσε μου ειπε πως ειναι πολυ σκληρο σαν ξυλο, θα παρω κι ενα τηλ τον μαστορα μου στη θεσ/νικη ..αμα εχω νεα θα σας πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fidelis Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 Μπορείς να ελέγξεις αν μοιαζεί με αυτό https://el.wikipedia.org/wiki/Μουριά_(φυτό) Lost In Hatredlost In Hatred Ioannis Fidelis -INDEX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 δες εδωhttp://www.hobbithouseinc.com/personal/woodpics/hackberry.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 το αναφερουν και ως hackberry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fidelis Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 Μουριά πρέπει να είναι http://bouzoukimaker.blogspot.gr/2012/01/blog-post.html Αν είναι όπως υποθέτω είναι ξύλο που όντωςχρησιμοποιείτε για σκάφη ακουστικών οργάνων (πάντα με επιφύλαξη μις και δεν έχω δει την ξυλεία) Lost In Hatredlost In Hatred Ioannis Fidelis -INDEX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 αυριο θα εχετε νεοτερα και φωτο..[ και εννοειται αν δεν κανει για μανικι θα παει για σωμα ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fidelis Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 οκ περιμένουμε φωτο Lost In Hatredlost In Hatred Ioannis Fidelis -INDEX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση