audiokostas Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2015 5άρι και flat... μμμ, δε δείχνει ιδιαίτερα δημοφιλές combo. :P Ναι δημοφιλές δεν είναι αλλά παίζει μια χαρά. Χθες πάλευα με ένα Dingwall 5άρι (οκ δεν ήταν άταστο) με flats επάνω και ήταν ντεμέκ και με σορόπι μάλιστα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2015 Χθες πάλευα με ένα Dingwall 5άρι για του λόγου το αληθές ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2015 Ναι δημοφιλές δεν είναι αλλά παίζει μια χαρά. Χθες πάλευα με ένα Dingwall 5άρι (οκ δεν ήταν άταστο) με flats επάνω και ήταν ντεμέκ και με σορόπι μάλιστα. Ταμάμ θες να πεις. Επίσης, θέλω κι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2015 Πανε στις "Χορδες" και παρε ενα σετ Career. Για το ξυλο που εχεις, δεν θα εβαζα ακριβοτερες χορδες. Αλλα και για τα δικα μου (ακριβοτερα) ξυλα που λογω δουλειας αλλαζω πιο συχνα, μια χαρα ειναι οι Career! 11-12 ευρω στοιχιζουν για το 4αρι! μήπως να κάνω και dropped d και να πετάξω μιά από τις 5? (λέμε τώρα) ;) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2015 Οι χορδές ειναι κατάστημα στην Αθήνα? Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2015 μήπως να κάνω και dropped d και να πετάξω μιά από τις 5? (λέμε τώρα) ;) Γιατί να πετάξεις μια; Drop D η E και Drop A ή B. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2015 Το λεω γιατί ο φιλος μου πρότεινε 4ρι σετ... Εκτος αν κατι δεν έπιασα. .. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2015 Ε φαντάζομαι θα υπάρχει αντίστοιχο 5άρι σετάκι. Εγώ θα επιμείνω πάντως στις flats. Κανένα όργανο δεν είναι πια τόσο σκατένιο ώστε να μην το προσέχεις, έστω και υποτυπωδώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2015 Καλο ειναι. Απλα εχει λιγο απο τοξο και εχει χτυπησει το αλεν στο truss rod και δεν μπορώ να το φέρω τέλεια. Οποτε οι φλατ θα βοηθησουν γιατι έχω λιγο παραπάνω action. Απλα δεν ξέρω που να βρω τα σετ αυτα στη Θεσσαλονίκη. .. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
petersp Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2015 Οι "Χορδες" ειναι Δημητριου Γουναρη στην Θεσσαλονικη, ο πεζοδρομος - λιγο πιο κατω απο τον Ζαχο. Και φυσικα εννοουσα να βαλεις 5αρι σετ, απλα ανεφερα την τιμη απο το 4αρι σετ που βαζω εγω...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση