Προς το περιεχόμενο

A soldier's return...

gregg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα χαρω να ακουσω τα σχολια σας για ακομη μια φορα! Ελπιζω να σας κρατησει ευχαριστη συντροφια!

https://soundcloud.com/gregory-giarelis/a-soldiers-return

just changed avatar :p

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα άκουσα ολοκληρωμένα και μαζεμένα πρώτη φορά. Είναι όλα πολύ ωραία Γρηγόρη. To soldier's return είναι για μένα το καλύτερο μια και έχει κινηματογραφική δομή και εξέλιξη. Στα δικά μου αυτιά τουλάχιστον. Πάντως είναι αξιοθαύμαστη δουλειά όλο το πρότζεκτ.

Αν θα είχα να παρατηρήσω κάτι, σημειώνοντας βέβαια ότι είμαι σχετικά απαίδευτος στο είδος, είναι ότι παρότι είναι όλα όμορφα, μου ακούγονται λιγάκι generic. Δηλαδή, σε κάποιο βαθμό, μου δίνουν την εντύπωση "μίμησης ύφους" ή μόλις ξυσίματος της επιφάνειας ας πούμε. Σα να υπάρχει ένας αυτόματος (και πιθανότατα ασυνείδητος) περιορισμός, ακριβώς στα σημεία που τα κομμάτια πάνε να σκάψουν παρακάτω. Οπότε dig deeper θα έλεγα με το ανάλογο κόστος βέβαια.

Όλο αυτό βέβαια είναι η δική μου εντύπωση. Μπορεί και να πέφτω εντελώς έξω.

Ενωμοτάρχης

Σπυρο σ'ευχαριστω για το σχολιο σου.

Αναφερεις ενα θεμα που με απασχολει και μενα. Thanks για την ακροαση και των υπολοιπων.

:)

• Administrator

Αν θα είχα να παρατηρήσω κάτι, σημειώνοντας βέβαια ότι είμαι σχετικά απαίδευτος στο είδος, είναι ότι παρότι είναι όλα όμορφα, μου ακούγονται λιγάκι generic. Δηλαδή, σε κάποιο βαθμό, μου δίνουν την εντύπωση "μίμησης ύφους" ή μόλις ξυσίματος της επιφάνειας ας πούμε. Σα να υπάρχει ένας αυτόματος (και πιθανότατα ασυνείδητος) περιορισμός, ακριβώς στα σημεία που τα κομμάτια πάνε να σκάψουν παρακάτω. Οπότε dig deeper θα έλεγα με το ανάλογο κόστος βέβαια.

Όλο αυτό βέβαια είναι η δική μου εντύπωση. Μπορεί και να πέφτω εντελώς έξω.

Συμπίπτει και η δική μου εντύπωση. Βοηθάει σε αυτή την κατεύθυνση και η πληκτροφόρα εκτέλεση των εγχόρδων.

Πέραν αυτών, αξιοθαύμαστη η τεχνική σου δεινότητα.

Live and let Live.

• Moderator

Δεν ξέρω γιατί, αλλά συγκινήθηκα.

Μπράβο Γρηγόρη, είχα καιρό να ακούσω κάτι και να αισθανθώ πράγματα. Είχα ξεχάσει ότι γι'αυτό είναι η μουσική.

More is more. Yngwie Malmsteen

Συγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση!

Σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας!!

@Yameth θα το κοιταξω αυτο που λες!

Να'στε καλα και παλι!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου