sotosprince Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2015 3 Κιθαρες - shure sm 57 https://www.youtube.com/watch?v=dg769Qq46lc&feature=youtu.be Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2015 Ωραίος ο ήχος φίλε μου αν και εγώ προσωπικά θα ήθελα παραπάνω μπάσο. Εάν θέλεις άκουσε τον ήχο μου σε δική μου προσπάθεια με guitar rig 5 για να πάρεις μια ιδέα τι εννοώ :). https://soundcloud.com/geodimitri/metallica-wherever-i-may-roam-solo-cover Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotosprince Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2015 Πολυ ωραιο φιλε! Χανω σε μπασο γιατι δεν εχω κλειστη καμπινα! Αν και εχω την εντυπωση οτι και οι original κιθαρες δεν εχουν τοσο πολυ μπασο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2015 Να είσαι καλά! Ναι εγώ στο δικό μου το παρακάνω λίγο με το μπάσο... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2015 Ε....ειπα να βαλω κ εγω τη δικη μου εκδοχη! "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2015 Ε....ειπα να βαλω κ εγω τη δικη μου εκδοχη! Είναι λίγο δυνατά τα κρουστά ή μου φαινεται. Ωραίος κι εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2015 Ισχύει!Thanks. "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2015 Πολύ κοντά leon, μπράβο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση