Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2015 Κατάλαβα το στούντιο στη σαλονίκη είναι αντρο ακολασίας! οποτε το δευτερο παιδικό δωμάτιο είναι ακόμα στούντιο Μετά στο σαλόνι, αναγκαστικά ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alpatman Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 η λεξη που μου ηρθε ακουγοντας το συγκεκριμενο , οπως και αλλα ασματα του συγκεκριμενου καλλιτεχνη ειναι 'γνησιοτητα ' , ατοφιος σε αυτο που κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 η λεξη που μου ηρθε ακουγοντας το συγκεκριμενο , οπως και αλλα ασματα του συγκεκριμενου καλλιτεχνη ειναι 'γνησιοτητα ' , ατοφιος σε αυτο που κανει Είναι και που δεν μπορώ να παίξω και τίποτα άλλο. ;D ;D ;D ThanX! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 η λεξη που μου ηρθε ακουγοντας το συγκεκριμενο , οπως και αλλα ασματα του συγκεκριμενου καλλιτεχνη ειναι 'γνησιοτητα ' , ατοφιος σε αυτο που κανει είναι γνωστός μπαρόβιος, γι' αυτό... :P :P :P ;D ;D ;D ;D https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 Το 'χεις πιάσει το νόημα. Το μόνο που μου λείπει απ' το βίντεο (αυτό βέβαια είναι δική μου σκηνοθετική παρέμβαση) είναι μια σκηνή στο τέλος όπου και οι 3 σας πετάτε κάτω τα βιβλία απ' τα ράφια και φεύγετε ανάβοντας τσιγάρο. Δήλωση με άλλα λόγια ότι "καλά τα βιβλία και η μελέτη αλλά η ψυχή είναι ροκ και τα καίμε όλα άμα λάχει". Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2015 είναι γνωστός μπαρόβιος, γι' αυτό... :P :P :P ;D ;D ;D ;D :P :P Το μόνο που μου λείπει απ' το βίντεο (αυτό βέβαια είναι δική μου σκηνοθετική παρέμβαση) είναι μια σκηνή στο τέλος όπου και οι 3 σας πετάτε κάτω τα βιβλία απ' τα ράφια και φεύγετε ανάβοντας τσιγάρο. Δ Είχα ήδη να συμμαζέψω τον αμάζευτο ακόμα αυτό να κανα... ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση