panorios Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2015 Κατά την γνώμη μου και απ' ότι έχω ακούσει η line 6 βρίσκεται ακόμα πολύ μακριά από το amp sim, ελπίζω να κάνω λάθος. Τώρα ,το μεγάλο πρόβλημα της fractal είναι η διανομή και η πολύ κακή πολιτική της απέναντι στους πελάτες της. Βγάζοντας ένα πολύ φτηνότερο προϊόν απαξιώνει την επένδυση των πελατών της και δείχνει πανικό απέναντι στον ανταγωνισμό, δεν νομίζω ότι της αξίζει. Αυτό που έχει καταφέρει είναι πολύ σημαντικό και αν και κεμπερούχος τους σέβομαι απεριόριστα στο τεχνικό μέρος. Ελπίζω να πάνε καλά οι πωλήσεις τους και να προσλάβουν έναν καλό marketing manager ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rage Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2016 Τι συμβαινει με το συγκεκριμενο? Ακομη να κυκλοφορησει κανονικα? Στο G66 ακομη να εμαφνιστει! http://i191.photobucket.com/albums/z109/rageop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arislaf Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια αξιζει το helix. Το πηρα κ ειναι ονειρο. Κ θα πρεπε να συγκρινεται με το axe fx2 οχι με το 8... Παραπανω ταυτοχρονα εφε κ ενισχυτες (απο οτι το 8), πεταλι και usb ηχογραφηση... υ.γ. Ο ηχος αξιζει, η κατασκευη παλι.... Το πρωτο το εστειλα πισω... Το δευτερο καλα κρατει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια αξιζει το helix. Το πηρα κ ειναι ονειρο. Κ θα πρεπε να συγκρινεται με το axe fx2 οχι με το 8... Παραπανω ταυτοχρονα εφε κ ενισχυτες (απο οτι το 8), πεταλι και usb ηχογραφηση... υ.γ. Ο ηχος αξιζει, η κατασκευη παλι.... Το πρωτο το εστειλα πισω... Το δευτερο καλα κρατει. Σε τι το ακούς; Ενισχυτή ,monitors,frfr ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arislaf Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2016 Σε FRFR krk rockit 5 κ senheiser HD 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chris11 Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2016 Θα συμφωνήσω με τον arislaf. Κατάφερα να το πάρω κι εγώ το Helix και είναι πολύ καλό. :) Ξεχάστε ότι ξέρατε από τα κλασικά Pod κτλ της Line 6. Καμία σχέση. Πλέον παίζει σε επίπεδο Axe FX2 και όχι AX8. Το AX8 δεν εχει dual amp ενώ στο Helix δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός. Μπορείς να κάνεις ότι συνδυασμό θέλεις μέσα στα όρια των δύο DSP και οι επιλογές για συνδεσμολογία καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς. Με το τελευταίο Firmware απέκτησε και "Snapshots" που είναι σαν τα Scenes της Fractal αλλά σε άλλο level. Ευτυχώς μέχρι στιγμής το δικό μου δεν έχει βγάλει κάτι, αλλά γενικά από ότι βλέπω στα διαφορα forums έχει καλή υποστήριξη σε περίπτωση βλάβης. Από εκεί και πέρα είναι προσωπικό θέμα του καθενός τι θα διαλέξει. Και το AX8 είναι αξιόλογο μηχάνημα, το ίδιο και το Kemper και νομίζω είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι πλέον έχουμε τέτοιες κορυφαίες επιλογές στην μισή τιμή του Axe FX2. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2016 Τελικά το έχει πάρει κανείς το AX8 ; Θα ήθελα να το ακούσω και να κάνω μια σύγκριση με το kemper και με το helix. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2016 Πληροφοριακά -λογικά το ξέρεις ήδη- το AX8 έχει ακριβώς την ίδια ηχητική ποιότητα με τον Axe Fx 2. Ίδιοι ενισχυτές, ίδια εφέ, απλά μικρότερη μνήμη, το οποίο πρακτικά δε σε αφορά, γιατί εγώ που έχω Axe Fx Ultra σκέψου, ποτέ δεν έχω φτάσει στο όριο της μνήμης ενός preset. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2016 Τι θα λέγατε να βρεθούμε οι τρεις μας (helix-axe fx ultra -kemper) και να κάνουμε μια δοκιμή σε ίδιες συνθήκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2016 Νομίζω ότι καλό θα ήταν να ακούσεις ένα Axe Fx II με το τελευταίο firmware, έχει αρκετές διαφορές ως προς το Ultra που έχει να αναβαθμιστεί εδώ και 5 χρόνια ακριβώς. Εγώ απλά κάνω τη δουλειά μου με αυτό παραπάνω από ικανοποιητικά, γι'αυτό και δεν αναβαθμίζω, πέρα από το τεράστιος κόστος. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση