fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Ρε συ Φώτη, τι στο .... Ψήσανε τον Δούρειο Ίππο? ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Εφόσον θέλεις γουρμελίκια, τότενες η φασολάς θέλει ρέγγα. Και λευκόν οίνον συνοδείας. Απαραίτητο συμπλήρωμα, αλλά στην άνευ λουκάνικου. Αύριο έχουμε λαϊκή και μπορεί να πάρω μια- καθώς ήγγικεν η ώρα της φασολάδας ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 8) 8) 8) Το τελευταίο θυμίζει σκύλο και αναγουλιάζω. Κατα τα άλλα είσαι ωραίος κι εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Ντολμαδάκια από λαχανόφυλλα με γέμιση ψητό ψάρι και λαχανικά. Τάρτα (ζύμη μπριζέ) με γέμιση μανιτάρια, κορφές κουνουπιδιού, καπνιστή γαλοπούλα και κρέμα με τυριά. Κανελλόνια με γέμιση πράσο και κοτόπουλο. Πίτες, όλων των ειδών. Μελιτζάνες ρολλάκια με γέμιση λουκάνικο και τυρί. Ρύζι με φακές, μαρούλι, και λαχανικά. Σουβλάκια, πίτσες και τα πάντα όλα μέσα λέμε! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Ρε συ Φώτη, τι στο .... Ψήσανε τον Δούρειο Ίππο? ;D ;D ;D Το τελευταίο θυμίζει σκύλο και αναγουλιάζω. Κατα τα άλλα είσαι ωραίος κι εσύ. ;D ;D ;D Ρε παιδιά ένα μοσχαράκι είναι μόνο...... ::) Ντολμαδάκια από λαχανόφυλλα με γέμιση ψητό ψάρ ι και λαχανικά. Τάρτα (ζύμη μπριζέ) με γέμιση μανιτάρια, κορφές κουνουπιδιού, καπνιστή γαλοπούλα και κρέμα με τυριά. Κανελλόνια με γέμιση πράσο και κοτόπουλο. Πίτες, όλων των ειδών. Μελιτζάνες ρολλάκια με γέμιση λουκάνικο και τυρί. Στράτο έκανες Γαλλία; Πολύ Γαλλικά μου ακούγονται όλα αυτά..... :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Στράτο έκανες έκανες Γαλλία, γιατί πολύ Γαλλικά μου ακούγονται όλα αυτά..... Αχ .... δεν έκανα Γαλλία, δυστυχώς. :'( Η Γαλλία με έκανε, για λίγο όμως. :-\ Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 1 κιλο κιμα μοσχαρισιο (λαπα να το εχει το λιπακι του για να μη βγει νοσοκομειακο) 2 μεγαλα κρεμμυδια κΣερα ψιλοκομμενα στο μουλτι (ασπρα αν μπορεις) 2 καροτα μπαμπατσικα ψιλοκομμενα στο μουλτι 1 κοτσανι σελερι ψιλοκομμενο στο μουλτι 1 κουταλια καπνιστη παπρικα 1 κουταλια μαυρο πιπερι 1 κουταλια γλυκια παπρικα 2 κουταλιες αλατι ριγανη/δεντρολιβανο/θυμαρι (ενα απο αυτα οχι ολα μαζι ;D) 2 αυγα μιση κουπα βρωμη (Quacker δηλαδη ;D) Το κρεμμύδι ποτέ στο μουλτι, βγάζει ζουμιά, ούτε στον τρίφτη. Στο χέρι πάντα. Κιμάς, ψωμι, κρεμμύδι (λίγο), 1 αυγό, καπνιστή πάπρικα, τριμμένο κόλιανδρο, τριμμένο μπαχάρι, κύμινο και καλαμπόκι (κατεψυγμένο). Συνοδεύεις με BBQ sauce. Αν δε το κάνεις burger και βάλεις και κανά onion ring, σλούρπ, πείνασα. Δοκιμάστε αυτό μεγάλη ζημιά Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Απλό και πεντανόστιμο. 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Το κρεμμύδι ποτέ στο μουλτι, βγάζει ζουμιά, ούτε στον τρίφτη. Στο χέρι πάντα. αφου το τσιγαριζεις μπρε μετα......ΠΡΙΝ το πλασεις με τον κιμα ;D πως θα εχει ζουμια? .... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 αφου το τσιγαριζεις μπρε μετα......ΠΡΙΝ το πλασεις με τον κιμα ;D πως θα εχει ζουμια? .... ;D Γενικό σχόλιο ήταν. Ποτέ δεν το βάζω στο μούλτι οτι συνταγή και να κάνω. Στο μπιφτέκι δεν το τσιγαρίζω, λίγο και καλά ψιλοκομμένο. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση