Superfunk Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Μπιφτέκια με πατάτες είναι το καλύτερο Κορυφαιο....παρε και τη μυστικη μου συνταγη: 1 κιλο κιμα μοσχαρισιο (λαπα να το εχει το λιπακι του για να μη βγει νοσοκομειακο) 2 μεγαλα κρεμμυδια κΣερα ψιλοκομμενα στο μουλτι (ασπρα αν μπορεις) 2 καροτα μπαμπατσικα ψιλοκομμενα στο μουλτι 1 κοτσανι σελερι ψιλοκομμενο στο μουλτι 1 κουταλια καπνιστη παπρικα 1 κουταλια μαυρο πιπερι 1 κουταλια γλυκια παπρικα 2 κουταλιες αλατι ριγανη/δεντρολιβανο/θυμαρι (ενα απο αυτα οχι ολα μαζι ;D) 2 αυγα μιση κουπα βρωμη (Quacker δηλαδη ;D) (ολες οι...κουταλιες ειναι του ΓΛΥΚΟΥ οχι της σουπας ;D) εκτελεση: τσιγαριζεις τα λαχανικα σε ΄λιγο ελαιολαδο μεχρι να ιδρωσουν και να συμπυκνωθει η γευση τους (τα αλατιζεις ελαφρα για να ιδρωσουν ευκολοτερα και να φυγουν τα νερα τους) σε μια μεγαλη λεκανη βαζεις τα υπολοιπα υλικα και ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΟΥΝ τα λαχανικα τα προσθετεις (μαζι με το λαδι τους) και ζυμωνεις ΚΑΛΑ. Πλαθεις μπιφτεκακια,μπιφτεκια ή μπιφτεκαρες ;D ψΕνεις και απολαμβανεις (αν εισαι μερακλης στο τελος του ψησιματος τα περεχυνεις με λιγο λειωμενο βουτυρο ;D) εχω και μαγικη συνταγη για πατατες στο φουρνο που δεν εχεις ξαναματαφαει αν θες ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Κορυφαιο....παρε και τη μυστικη μου συνταγη: 1 κιλο κιμα μοσχαρισιο (λαπα να το εχει το λιπακι του για να μη βγει νοσοκομειακο) 2 μεγαλα κρεμμυδια κΣερα (ασπρα αν μπορεις) 2 καροτα μπαμπατσικα 1 κοτσανι σελερι 1 κουταλια καπνιστη παπρικα 1 κουταλια μαυρο πιπερι 1 κουταλια γλυκια παπρικα 2 κουταλιες αλατι ριγανη/δεντρολιβανο/θυμαρι (ενα απο αυτα οχι ολα μαζι ;D) 2 αυγα μιση κουπα βρωμη (Quacker δηλαδη ;D) (ολες οι...κουταλιες ειναι του ΓΛΥΚΟΥ οχι της σουπας ;D) εκτελεση: τσιγαριζεις τα λαχανικα σε ΄λιγο ελαιολαδο μεχρι να ιδρωσουν και να συμπυκνωθει η γευση τους (τα αλατιζεις ελαφρα για να ιδρωσουν ευκολοτερα και να φυγουν τα νερα τους) σε μια μεγαλη λεκανη βαζεις τα υπολοιπα υλικα και ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΟΥΝ τα λαχανικα τα προσθετεις (μαζι με το λαδι τους) και ζυμωνεις ΚΑΛΑ. Πλαθεις μπιφτεκακια,μπιφτεκια ή μπιφτεκαρες ;D ψΕνεις και απολαμβανεις (αν εισαι μερακλης στο τελος του ψησιματος τα περεχυνεις με λιγο λειωμενο βουτυρο ;D) εχω και μαγικη συνταγη για πατατες στο φουρνο που δεν εχεις ξαναματαφαει αν θες ;D ;D Very interesting. Για δώσε πόνο και με πατάτες διότι και εγώ μαγειρεύω πολύ. Εγώ τις κάνω κλασικα με μυρωδικά, λάδι και μουστάρδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 8) 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Για δώσε πόνο και με πατάτες παρε: Χρειαζεσαι ΚΑΛΕΣ και ΣΚΛΗΡΕΣ πατατες ΦΕΤΙΝΕΣ δηλ. αν βρεις παρε ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ που ειναι οι μοναδικες φρεσκιες αυτη την εποχη. Ο τροπος κοψιματος ειναι συγκεκριμενος και παιζει μεγαλο ρολο για να γινουν τραγανες,τις κοβεις ετσι Για να γινουν τραγανες πρεπει να αφαιρεσεις οσο πιο πολυ αμυλο μπορεις αρα πρωτα τις ΒΡΑΖΕΙΣ για 10 ΛΕΠΤΑ (οχι περισσοτερο) και τις αφηνεις σε τρυπητηρι να ΚΡΥΩΣΟΥΝ και να φυγουν ΟΛΟΙ οι υδρατμοι. Μετα τις βαζεις σε μια μπασινα και τις πασπαλιζεις με αλατι,πιπερι και θυμαρι και αν τις θες εξτρα τραγανες λιγο ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ,λειωνεις εναν κυβο KNORR μεσα σε ελαιολαδο και με το μειγμα κανεις.... μασαζ σε ολες τις πατατες (αν δεν θες τον κυβο.που δινει φοβερη γευση,απλα τις αλειφεις με ελαιολαδο). Τις βαζεις (χωρις να τις συνωστιζεις) σε ενα ταψι με λαδοκολα και τις ψηνεις για 50 λεπτα σε πολυ καλα προθερμασμενο φουρνο στους 200 βαθμους. Μπερκετι σου λεω.... τις ΒΡΑΖΕΙΣ www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 παρε: Χρειαζεσαι ΚΑΛΕΣ και ΣΚΛΗΡΕΣ πατατες ΦΕΤΙΝΕΣ δηλ. αν βρεις παρε ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ που ειναι οι μοναδικες φρεσκιες αυτη την εποχη. Ο τροπος κοψιματος ειναι συγκεκριμενος και παιζει μεγαλο ρολο για να γινουν τραγανες,τις κοβεις ετσι Για να γινουν τραγανες πρεπει να αφαιρεσεις οσο πιο πολυ αμυλο μπορεις αρα πρωτα τις ΒΡΑΖΕΙΣ για 10 ΛΕΠΤΑ (οχι περισσοτερο) και τις αφηνεις σε τρυπητηρι να ΚΡΥΩΣΟΥΝ και να φυγουν ΟΛΟΙ οι υδρατμοι. Μετα τις βαζεις σε μια μπασινα και τις πασπαλιζεις με αλατι,πιπερι και θυμαρι και αν τις θες εξτρα τραγανες λιγο ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ,λειωνεις εναν κυβο KNORR μεσα σε ελαιολαδο και με το μειγμα κανεις.... μασαζ σε ολες τις πατατες (αν δεν θες τον κυβο.που δινει φοβερη γευση,απλα τις αλειφεις με ελαιολαδο). Τις βαζεις (χωρις να τις συνωστιζεις) σε ενα ταψι με λαδοκολα και τις ψηνεις για 50 λεπτα σε πολυ καλα προθερμασμενο φουρνο στους 200 βαθμους. Μπερκετι σου λεω.... τις ΒΡΑΖΕΙΣ Ωραίος. Που να τις βρω τις νευροκοπίου στο Qatar ρε μάστορα; Με ό,τι βρω θα τις κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Μελιτζάνες παπουταακια η μουσακά αλλά να έχει στρώμα πατάτας από κάτω και να μην είναι πολύ παχύ. Και συμπτωματικα λίγο πριν το δω έφαγα παπουταακια πολύ καλά σε ένα εστιατόριο που είδα το λογαριασμό, τον συγκρινα με τη μερίδα και ένιωσα ότι τους κλεβω. Χαχαχαχα Mousaka I'll Gusto perfetti λολ Και μια κάρτα ήχου με καλούς κονβερτορες και λίγο λατενσυ για επιδόρπιο. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Τώρα που χειμωνιάζει (λέμε τώρα) μια ωραία, αρκούντως χυλωμένη φασολάδα, είναι κορυφή. Με έξτρα σέλινο και στα τσακίρ κέφια μπορεί να πέσει και κάνα πράσο μέσα. Μπόλικο πιπέρι, καπνιστή πάπρικα, (καρότο φυσικά)- και βέβαια καλά φασόλια, φρέσκα να μην τα βράζεις δύο μέρες και να μην χυλώνουν με τίποτα. Πρεσπών είναι ότι καλύτερο. Και για έξτρα boost, (καμία φορά) να πέφτει μέσα, στο τέλος, ψιλοκομένο κάνα πικάντικο λουκάνικο. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Τώρα που χειμωνιάζει (λέμε τώρα) μια ωραία, αρκούντως χυλωμένη φασολάδα, είναι κορυφή. Με έξτρα σέλινο και στα τσακίρ κέφια μπορεί να πέσει και κάνα πράσο μέσα. Μπόλικο πιπέρι, καπνιστή πάπρικα, (καρότο φυσικά)- και βέβαια καλά φασόλια, φρέσκα να μην τα βράζεις δύο μέρες και να μην χυλώνουν με τίποτα. Πρεσπών είναι ότι καλύτερο. Και για έξτρα boost, (καμία φορά) να πέφτει μέσα, στο τέλος, ψιλοκομένο κάνα πικάντικο λουκάνικο. Και αυτό τούρμπο +1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Ωραίος. Που να τις βρω τις νευροκοπίου στο Qatar ρε μάστορα; Με ό,τι βρω θα τις κάνω. εκει κατω μαγειρευουνε και με γκυ (κλαριφιε βουτυρο),αν θες ακομα καλυτερη γευση χρησιμοποιησε το αντι για ελαιολαδο (καλο το λαδακι αλλα για γευση σαν το βουτυρο δεν εχει....) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Και για έξτρα boost, (καμία φορά) να πέφτει μέσα, στο τέλος, ψιλοκομένο κάνα πικάντικο λουκάνικο. Εφόσον θέλεις γουρμελίκια, τότενες η φασολάς θέλει ρέγγα. Και λευκόν οίνον συνοδείας. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση