theoctapus Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 bite the bullet (οικονομικα) και βαλε παρμεζανα regiano (αντε και η γρανα καλη ειναι :)) και θα με θυμηθεις..... Been there, done that αδερφέ. Προτιμώ ρεγκάτο, την κάνει πιο μαστιχωτή. Μας γ@μησες Loki, είναι και η ώρα κατάλληλη. ;D Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Προτιμώ ρεγκάτο Το ρεγκατο πρεπει κανονικα να απαγορευτει...πιο bland/generic τυρι δεν υπαρχει... ;D...χαθηκε μια καλη γραβιερα Τριπολης/Ναξου/Μυτιληνης? ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Εμένα μ' αρέσει. :P Και η γραβιέρα μ' αρέσει. Βασικά όλα τα κίτρινα τυριά μ' αρέσουν. http://www.tovima.gr/science/medicine-biology/article/?aid=751910&wordsinarticle=%CF%84%CF%8C%CF%83%CF%84 Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Βασικά όλα τα κίτρινα τυριά μ' αρέσουν. μονο σε ανωμαλους και ψυχοπαθεις ΔΕΝ αρεσουν τα τυρια (κιτρινα,μπλε,ασπρα,κοκκινα και εμπριμε ακομα δεν εχει σημασια) ;D το ιδιο βεβαια ισχυει και για τα ΓΛΥΚΑ (καλα μην αρχισουμε με αυτα τωρα την βαψαμε...) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 ... το ιδιο βεβαια ισχυει και για τα ΓΛΥΚΑ (καλα μην αρχισουμε με αυτα τωρα την βαψαμε...) Παπαραχότες (μη γελάτε, έτσι τα λένε) της Μούρθια. Τηγανίζεις φύλλα λεμονιάς μέσα σε χυλό για κρέπες με ξύσμα λεμονιού. Πασπαλίζεις με ζάχαρη+κανέλα. Τρως μόνο την τηγανίτα-μπουκιά πάνω από το φύλλο, εγώ το πρώτο το έφαγα ολόκληρο :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Παπαραχότες (μη γελάτε, έτσι τα λένε) της Μούρθια. Προσπαθησα αλλα δεν μπορεσα. ;D ;D ;D ;D Συνεχιστε ομορφα,με εχετε φτιαξει. Ακομα και με τις φακες-δεν ειμαι τοσο φιλος τους-του SF λιγουρευτηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Τα Top10 αγαπημένα μου φαγητά σε όχι συγκεκριμένη σειρά: 6. Φασολάδα/φακές (με κρασί και ελιές και κανά παστό ή αλλαντικά τύπου παστουρμας) 4. B.B. King 10.Σουφλέ μπρόκολο 2. Andres Segovia 5. Paco de Lucia 7.Ρολό κοτόπουλο με πιπεριές και μπέικον και καλούδια 1. Jimi Hendrix 8. Φρικασέ 3. Rory Gallagher 9. Τορτελίνι in brodo & gewürztraminer μπορείτε και να προσθέσετε κάποιο που λείπει αν το ξέχασα 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 This pretty much sums it up ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 το ιδιο βεβαια ισχυει και για τα ΓΛΥΚΑ (καλα μην αρχισουμε με αυτα τωρα την βαψαμε...) Εδώ η απάντηση γι 'μένα είναι μια και συγκεκριμένη New York cheesecake. Έχω φτιάξει άπειρες φορές, πάντα βγαίνει πολύ καλό αλλά αυτό που η γέμιση γίνεται πηχτή και βαριά και κολλάει στο κουτάλι δεν το έχω καταφέρει. Μονίμως μου γίνεται πιο ελαφρια. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Εδώ η απάντηση γι 'μένα είναι μια και συγκεκριμένη New York cheesecake. Έχω φτιάξει άπειρες φορές, πάντα βγαίνει πολύ καλό αλλά αυτό που η γέμιση γίνεται πηχτή και βαριά και κολλάει στο κουτάλι δεν το έχω καταφέρει. Μονίμως μου γίνεται πιο ελαφρια. ειναι επειδη στο Greece δεν υπαρχει sour cream της προκοπης,αν το κανεις με αμερικανικη sour cream θα εχεις το ποθητο αποτελεσμα,αλλα αντε βρες αμερικανικη sour cream με τα capital controls....σε λιγο ουτε γαλα δεν θα βρισκεις... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση