otto## Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2015 Ολες ιδιες νου φανηκαν :) Kι εμένα. Μα είναι δυνατόν τώρα από το βίντεο αυτό να βγάλεις άκρη; Λες και είμαστε μηχανές να πιάσουμε τη διαφορετική συχνότητα.
Earendil Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2015 Πάντα ευπρόσδεκτα τέτοια τεστ, ειδικά όταν γίνονται σωστά και από αρμόδια χέρια όπως εδώ. Το αντίστοιχο με clean ήχους πού είναι; Αμελητέες οι διαφορές kate me, πράγμα καλό. :) Από κοντά μάλλον θα ακούγαμε περισσότερες λεπτομέρειες και θα επιδρούσαν (πάλι μάλλον) πιο καθοριστικά πάνω μας οι διαφορές output. Το κατά πόσο αυτό θα έδινε κάποιον ξεκάθαρο "νικητή" παραμένει προς συζήτηση. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2015 Τελικά το παιχνίδι (μικρής διαφοροποίησης στον τόνο*) γίνεται στο στάδιο της προενίσχυσης, ειδικά στη V1**. Έχω κάνει πολλά τεστάκια στους δικούς μου και εκπλήσσομαι κάθε φορά με την (μικρή αλλά σίγουρα ακουστή) διαφορετικότητα της κάθε μιας. Στο τελικό στάδιο (που σίγουρα θα υπάρχει) πιο πολύ διαφορά ακούγεται στo ύψος της έντασης (output) παρά στο eq. *Δηλ. εν ολίγοις δεν μπορείς να κάνεις ένα μέτριο ενισχυτή καλό. **Καθώς και στην V2-3 ανάλογα τον ενισχυτή (δηλ. αν έχει drive κανάλι). Για την PI είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. InfluenSir!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση