Waterfall-K Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2015 Προσφατα ημουν στο σπιτι ενος παλιου φιλου και ειδα την παρακατω κιθαρα την οποια ειχε κρεμασει στον τοιχο. Την ειχε βρει λεει στα σκουπιδια πριν κατι χρονια και την μαζεψε. Μαρκα πανω δεν γραφει, τουλαχιστον στο μπροστινο μερος. Την αναγνωριζει κανεις? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2015 Εκ πρώτης όψεως μου κάνει για κάτι προερχόμενο από το πάλε ποτέ ανατολικό μπλοκ. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2015 Δειχνει λιγο 60s στα ματια μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2015 Δειχνει λιγο 60s στα ματια μου... Και μπορεί να είναι. Βασικά το κακάσχημο headstock μου κάνει για κιθάρα από τα εκεί- έχω δει ανάλογα σε κάτι σοβιετικές και (πιθανώς) Τσεχοσλοβάκικες. Άλλο χαρακτηριστικό σε αυτές, τις από εκεί κιθάρες, ήταν τα μπράτσα κουμούτσα (χοντρά). Θα μπορούσε να είναι και Ιταλική- είχαν παραγωγή από τα 60'ς σε τέτοια μοντέλα. Υπάρχουν κάποια sites με κιθάρες από εκείνη την εποχή και από εκείνα τα μέρη - πρώην ανατολικό μπλοκ, αλλά και Ιταλία, Γερμανία κλπ. Αν έχεις χρόνο για κάψιμο, μπορεί να είσαι τυχερός και να την πετύχεις πουθενά. EDIT: Όσο την κοιτάω, βλέπω κάποιες λεπτομέρειες που παρά είναι καλές για κιθάρα του παραπετάσματος. Ο στραβός neck μαγνήτης, το φιλέτο, η απουσία κουμπιών... κουζίνας. Ίσως η Ιταλία να είναι πιθανότερη. Οι... κομμούνακλες έφτιαχναν κατά κύριο λόγο πολύ χοντροκοπιές. ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2015 Καδρονοcaster ;D https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2015 Είναι μια αποτυχημένη προσπάθεια της Χαμούνδ να μπει στο χώρο των μπουθάρωνε λαίμαι ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχουν κάποια sites με κιθάρες από εκείνη την εποχή και από εκείνα τα μέρη - πρώην ανατολικό μπλοκ, αλλά και Ιταλία, Γερμανία κλπ. Αν έχεις χρόνο για κάψιμο, μπορεί να είσαι τυχερός και να την πετύχεις πουθενά. Μπαααα! ;D Αυτο μου ελειπε τωρα να καθομαι να ψαχνω κιθαρες. Μου φτανουν τα πληκτρα, να αποκτησω τωρα κι αλλο κουσουρι? :P Απλα απο περιεργεια ρωτησα. Αν δεν ξερει ουτε ο SF το αφηνουμε. 8) Είναι μια αποτυχημένη προσπάθεια της Χαμούνδ να μπει στο χώρο των μπουθάρωνε λαίμαι ;D ;D ;D Catch ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2015 Μια υπερσπάνια 50-60s κιθάρα (Κορέα) που στα Ιμπέια πωλείται κανένα 10χίλιαρο το λιγότερο. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2015 Γιαπωνεζικη KAWAI ή ΤΟΚΑΙ πρεπει να ειναι απο τα 60s (αυτοι οι μαγνητες ,ο πανω μαγνητης δεν ειναι original) απαντωνται σε πολλες τετοιες κιθαρες www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2015 Σε αυτον εδω γραφει Prestige στο headstock http://guitarz.blogspot.gr/2011/02/prestige-semi-hollowbody-guitar.html ενω σε αυτον εδω γραφει Stafford http://www.myrareguitars.com/1960guitars.html Prestige/Kawai Teisco και Stafford Teisco Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση