Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2015 Μια αγαπημενη μπαλαντα απ'τον Satriani, ελπιζω να σας αρεσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2015 Εμένα μου άρεσε φίλε και το παίξιμο και ο ήχος. Υπήρχαν κάποια λαθάκια και σημεία που λόγω της δυσκολίας δεν ήταν τελείως ξεκάθαρα αλλά συνολικά ήταν πάρα πολύ ωραίο! Μπράβο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2015 Θα συμφωνήσω με τον φίλο Δημήτρη και εγώ, ως ειδικός Satrianoλόγος ;D ;D ;D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ravaya Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ καλή προσπάθεια. Καλή συνέχεια facebook.com/needband needband.net needband.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση