ReisisK. Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2015 Γεια χαρά σε όλους, αναζητώ εξωτερική επέκταση firewire μιας και η μητρική δε διαθέτει, έχω Pci και pci express 2.0 , windows 7 τι πρέπει να προσέξω για προδιαγραφές , κι αν έχετε κάτι να μου προτείνετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
belzrebuth Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2015 Αν η κάρτα που πάρεις εχει Texas Instruments chipset εισαι ενταξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2015 Η μητρικη μου εχει ενσωματωμενο firewire με LSI chipset , δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα ποτε. Παντως πιο ευρεως χρησιμοποιουμενο το texas instruments Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
belzrebuth Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2015 Εγώ θα πήγαινα Texas Instruments να ειμαι σιγουρος,αν αγοραζα εξωτερική αλλίως δοκιμάζεις με onboard και αν δεν σου κάτσει δεν σου κατσε. @ReisisK. Αν βρείς καμία Startech ειναι καλές και ειναι προτεινόμενες απο πολλές εταιρείες καρτών. @Στάθης Με LSI chipsets έχουν αναφερθεί ασυμβατότητες ειδικά σε συνδυασμο με RME κάρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση