gregg Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2015 https://soundcloud.com/gregory-giarelis/november-18th-430-pm Καλη ακροαση, τα σχολια και η κριτικη σας για ακομη μια φορα ευπροσδεκτα... just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2015 Τα τεχνικα δεν τα κατεχω,μου φανηκε συγκινητικα ομορφο. Ισως το πιο ομορφο σου,ταιριαξε με το mood και τον καιρο. Μπραβο ρε φιλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2015 Πρέπει νά'σαι πολύ ευαίσθητο "παιδί"..... ::) Εύγε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2015 Σας ευχαριστω παιδες! just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2015 Ωραίος και σε σύνθεση και σε ευαισθησία. Σε προδίδουν οι ήχοι σου όμως (ή δεν έχεις κάνει καλή χρήση τους). Ακούγονται πολύ generic. Αν επένδυες σε ένα καλό ορχηστρικό πακέτο, νομίζω θα έκανε μεγάλη διαφορά. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2015 thanks RayDtutto! θα το εχω υπ'οψιν το θεμα του ηχου! Με απασχολει ιδιαιτερως :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2015 Πολύ ωραίο Γρηγόρη σε όλους τους τομείς. Μπράβο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση