kbasilis Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Το καλό θα ήταν να κάνει πρώτα μία ερώτηση σε μάστορα και μετά να αγχωνθεί για την τιμή. Είχα δει σε μία φώτο(την έψαξα αλλά δεν την βρίσκω πάλι :P)ενός Έλληνα μάστορα που "ίσιαζε" μπράτσο από κλασσική κιθάρα με πρέσσα. Μήπως μπορεί και να γίνει το ίδιο και στην περίπτωση του φίλου. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Δεν θα τα επιχειρούσα πάντως με τελείως λασκαρισμένο (ή βγαλμένο) το trussrod, αλλά (προφανώς) ξεσφίγγοντας όσο χρειάζεται ώστε προοδευτικά να κερδίζω την παραμόρφωση που θέλω. Η βέργα είναι ήδη τελείως ξεσφιγμένη. Φαντάζομαι εννοείς να σφίγγεις σιγά σιγά όσο προχωράει η διαδικασία και έρχεται το μπράτσο να ισιώσει. Δηλαδή να φτάσεις σε ένα αποτέλεσμα με ίσιο μπράτσο και το truss rod μισοσφιγμένο ωστε να μπορεί να βοηθήσει στο μέλλον για να διορθώσει παρόμοιο πρόβλημα. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Ώπα; να με και εγω! Εμένα θελει 2 χερια, 4 πόδια Για την ιστορια, το παραπανω ποστ/τρολλ μου ηταν λογω χμ, bug? που εδειχνε αναμεσα στο ποστ του fusiongtr μερικες ιδιες φωτο του προφιλ μου... Εξου και το "Ώπα; να με και εγω!" Μετα εσβησαν... Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bsiap Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις συμβουλες.Θα κανω μια μιξη ολων και βλεπουμε. :-* https://www.facebook.com/pages/gnu/309711957521?ref=%20ts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση