Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2006 Χρονια πολλα σε ολους τους noizholics !Καλες και ξενοιαστες γιορτες.........και ας ελπισουμε τον νεο χρονο να μην ειμαστε τοσο απληστοι με το gear μας :lol: :lol: Χλωμοοοοό!!Έχω βάλει στη λίστα ήδη 2-3 πραματάκια :lol: :lol: :lol: Πες μου ειλικρινά τώρα' date=' υπήρχε ποτέ φορά που δεν είχες λίστα με 2-3 πραγματάκια???? :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote'] Τις πρώτες 10 μέρες που πήρα τον ενισχυτή μου ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που σκεφτόμουν ότι είμαι εντάξει πλέον :wink: Μετά....ξέρεις τι να στα λέω :lol: :lol: :lol: :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STUDIOM13 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2006 Χρόνια πολλά σε όλους και όλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-frhodes 88 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2007 "ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 2007 ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΧΗΣ,365 ΗΜΕΡΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΓΑΠΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΠΙΤΥΧΙΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΑ.ΞΟΔΕΨΤΕ ΤΕΣ ΜΕ ΚΕΦΙ!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! " H πιο έξυπνη ευχή που άκουσα όλα αυτά τα χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση