jack2 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2015 Ειδαμε και παθαμε με τα fanboys της Moog, να αρχισουμε τωρα με τα modular? lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
quizzzzzz Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2015 το να έχει χιούμορ κάποιος είναι καλό . το να μην ξέρει όμως πότε να το χρησιμοποιήσει είναι πρόβλημα. και ποιος σου είπε ότι δεν ξέρω να συνδέσω ένα μόντιουλαρ ? μια χαρά το σύνδεσα και έπαιξα κιόλας. όταν όμως δεν έχεις ξανά κάτι παρόμοιο όσο και να έχεις διαβάσει για αυτό θες και την βοήθεια κάποιου πιο έμπειρου να σε απελευθερώσει. αυτό ζήτησα. εσύ έβγαλες μια κακία λες και είμαι κάποιος που γράφει συνέχεια εδώ. και γενικά έτσι συμπεριφέρεσαι να το κοιτάξεις. ψυχολόγο γρήγορα. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 και ποιος σου είπε ότι δεν ξέρω να συνδέσω ένα μόντιουλαρ ? Εσυ. 8) έχω μια doepfer miniature case ένα pittsbourgh outputs και μια acidlab m303 πως να τα συνδέσω χωρίς να πάθω ηλεκτροπληξία???? Για τα υπολοιπα, τι χαμπαρια μαστορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
quizzzzzz Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 Εσυ. 8) Για τα υπολοιπα, τι χαμπαρια μαστορα... αυτό δεν είναι χιούμορ είναι εξυπνάδες φυτού!!!!!!!!!! παύω να ασχολούμε από αυτήν την στιγμή με την πάρτη σου. πες ότι θες. ο χαρακτήρας σου είναι για να σε τρολλάρουνε και καλά σου κάνουνε. τα 'παμε. καλό βράδυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 αυτό δεν είναι χιούμορ είναι εξυπνάδες φυτού!!!!!!!!!!Το χρησιμοποιω συνηθως οταν μιλαω με φυτα, να, καλη ωρα... παύω να ασχολούμε από αυτήν την στιγμή με την πάρτη σου.Οχι ρε συ, μη μου το κανεις αυτο. Τζαμπα εφτιαξα καφε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
quizzzzzz Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 Το χρησιμοποιω συνηθως οταν μιλαω με φυτα, να, καλη ωρα... Οχι ρε συ, μη μου το κανεις αυτο. Τζαμπα εφτιαξα καφε? είσαι jazz είσαι ufo και κατακουζίνα πάει και τελείωσε :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 παύω να ασχολούμε από αυτήν την στιγμή με την πάρτη σου. τα 'παμε. καλό βράδυ. Ουτε μια ωρα δεν αντεξες μακρια μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
quizzzzzz Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 Ουτε μια ωρα δεν αντεξες μακρια μου... xxaaxaxaxaxxaxaaxxaxaxaxaxaxaxaxaaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxxaxaxaxaxaxaaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxxaxaxaxaxa εντάξει έχεις πλάκα το παραδέχομαι ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 Επιτελους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
belzrebuth Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 Get a room... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση