otto## Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2015 Γιορτάζουν τα 25 χρόνια και βγάζουν limited art run. http://www.ibanez.co.jp/JS25ART/view_w.html Να πω την αμαρτία μου, κανένα δε μου άρεσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2015 Δυστυχως ουτε εμενα. Ειναι και το οτι δε μου αρεσουν οι μαυρες κιθαρες γενικα ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2015 Εμενα που μου αρεσαν οι περισσοτερες,ειδικα οι πολυ παρδαλες εχω προβλημα? ;D Να το κοιταξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2015 Εμενα που μου αρεσαν οι περισσοτερες,ειδικα οι πολυ παρδαλες εχω προβλημα? ;D Να το κοιταξω? Χαχαχαχαχ. Ελα ρε. Γουστα ειναι αυτα. Παντως δε προβλεπω και εμπορικη επιτυχια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση