Προς το περιεχόμενο

Προταση για distortion pedal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια...θελω να μου προτεινετε καποιο πεταλι distortion απο προδωπικη εμπειρια εκει γυρω στα 60-70 ευρω...κ αν καποιος εχει αποψη για το digitech metal distortion ..ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σας παιδια...θελω να μου προτεινετε καποιο πεταλι distortion απο προδωπικη εμπειρια εκει γυρω στα 60-70 ευρω...κ αν καποιος εχει αποψη για το digitech metal distortion ..ευχαριστω

metal zone mt2 boss

Πες και καμμια μπάντα που γουστάρεις τον ήχο της και με τι αλλο εξοπλισμο παιζεις, αλλιώς το ερωτημα σου ειναι πολύ γενικο :)

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

τι ενισχυτή έχεις; Δυστυχώς δεν ταιριάζουν όλα με όλους.

Δες και τα mooer mini series.

Έχω παρει 2, ενα απίστευτο blues crab, (άσχετο), αλλα και το hustle drive που ειναι κλωνος του OCD. Τωρα, αν γνωρίζεις τα αυθεντικά, σε συμβουλεύω να πας για τους κλωνους τους στο 1/3 της τιμής. (Εγω αυτο έκανα και δεν το μετάνιωσα)

Πολύ καλο value for money.

Επίσης, πες μας ποιον ηχο πχ εχεις στο μυαλό σου απο συγκεκριμένους κιθαριστές (αν και βλέπω το nick σου "Metallica" ;))

Your Ear Rulez!

Εχω ενα μαρσαλ 30αρη....βασικα ημουν αναμεσα  στο boss ds1 και το digitech metal distortion

Marshall 30 τρανζίστορ φαντάζομαι. Στη θέση σου δε θα πήγαινα για boss. Δε μου πάει πολύ αλλά δε ξέρω.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου