theoctapus Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 Η μοναδική 15άδα τραγουδιών που εγγυάται εξαρθρωση σβέρκου. :o https://www.ultimate-guitar.com/news/ug_news/top_15_fastest_metal_songs_of_all_time.html Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 Πήγα κατευθείαν στο νούμερο ένα για να δω αν είναι όντως το you suffer! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 Συγνώμη αλλά αυτοί ΨΗΦΙΣΑΝ τα γρηγορότερα; Η ταχύτητα δεν ψηφίζεται, μετριέται. BPM bitchez! Και πολλά από αυτά δεν μου ακούγονται για την πρώτη 15άδα. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 Δε ξέρω αν είναι τα πιο γρήγορα πάντως με το πρώτο που έχει στη λίστα αγριεύτηκα. Γιατί γκαρίζει έτσι ο άνθρωπος; Χάλασε κάτι; Μιλάμε για γκαρίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mamonu Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 καλα δεν εχει DRI? τι λιστα ειναι αυτη ??/ [flash=200,200] [flash=200,200] παλι καλα που εχει ANTHRAX ;D "Don't panic!" - Douglas Adams Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Minoru Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2015 Συγνώμη αλλά αυτοί ΨΗΦΙΣΑΝ τα γρηγορότερα; Η ταχύτητα δεν ψηφίζεται, μετριέται. BPM bitchez! Και πολλά από αυτά δεν μου ακούγονται για την πρώτη 15άδα. +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2015 Συγνώμη αλλά αυτοί ΨΗΦΙΣΑΝ τα γρηγορότερα; Η ταχύτητα δεν ψηφίζεται, μετριέται. BPM bitchez! Και πολλά από αυτά δεν μου ακούγονται για την πρώτη 15άδα. Είναι και η αίσθηση που σου δίνει το τραγούδι. Μπορεί να μην είναι στα 300BPM και να φαίνεται τέρμα τσιτωμένο. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2015 Είναι και η αίσθηση που σου δίνει το τραγούδι. Μπορεί να μην είναι στα 300BPM και να φαίνεται τέρμα τσιτωμένο. Ε να βάλουμε και την Great Kat τότε. :) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση